Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠαραιτήθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου – Νέος πρόεδρος ο...

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου – Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Ρούμελης

Ο κύριος Κώστας Αμανατιάδης, εξ’ ανάγκης πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου εξαιτίας της αποχής των παρατάξεων Σούλα, Καμαρινού και Γιαννακόπουλου από τις δημαιρεσίες, παραιτήθηκε από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος θα αναλάβει ο Γιώργος Ρούμελης που εξ’ αρχής ήταν η επιλογή της διοίκησης Μανδαλιανού γι’ αυτή τη θέση. Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών να δώσει νέες οδηγίες για τις δημαιρεσίες.

Έτσι μετά την παραίτηση του κυρίου Αμανατιάδη από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου την προσεχή Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν δημαιρεσίες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Εάν οι παρατάξεις Καμαρινού, Σούλα και Γιαννακόπουλου απέχουν ξανά από τις διαδικασίες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απαρτία, οι δημαιρεσίες θα επαναληφθούν την επόμενη Κυριακή 10 Νοεμβρίου και η διοίκηση θα έχει το δικαίωμα να τοποθετήσει στη θέση του προέδρου αυτόν που έχει επιλέξει κι όχι αυτόν που θα της επιβάλουν οι απέχουσες παρατάξεις.

Με βάση την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών τελειώνει η δίμηνη ταλαιπωρία του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου και αποκαθίσταται η κανονικότητα. Για το ποιος θα εκλεγεί στη θέση του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου την ευθύνη την έχουν οι παρατάξεις Καμαρινού και Σούλα και αυτήν τη φορά θα πρέπει να την αναλάβουν.

Ο κύριος Αμανατιάδης, που παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, είναι η επιλογή της διοίκησης Μανδαλιανού για τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ