Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητισμόςΑιχμηρά ΑθλητικάΟι επιστήμονες του Ολυμπιακού ξανά σε δράση

Οι επιστήμονες του Ολυμπιακού ξανά σε δράση

Οι επιστήμονες του Ολυμπιακού έδρασαν ξανά και μας θύμισαν τις εποχές που ο Αργύρης Σαλιαρέλης τους είχε βαφτίσει επιστήμονες. Για όποιον δεν θυμάται ο Σαλιαρέλης είχε βαφτίσει επιστήμονες όλους εκείνους που με ρόπαλα και πέτρες τα είχαν κάνει γης Μαδιάμ αλλά στα μάτια του τότε προέδρου του Ολυμπιακού εκείνοι οι χούλιγκανς δεν ήταν τίποτε άλλο παρά επιστήμονες, οι οποίοοι προφανώς επιδίδονταν σε κάποιου είδους πείραμα. Οι επιστήμονες του Ολυμπιακού έδρασαν ξανά λοιπόν στο παιχνίδι της ομάδας των νέων τους με τους νέους της Μπάγιερν και άφησαν πίσω τους αυτό που βλέπεται στις φωτογραφίες.

Ανοιγμένα κεφάλια και άνθρωποι πλημμυρισμένοι στο αίμα.

Δεν μας φαίνεται καθόλου παράδοξο αυτό που έγινε αφού το ύφος του Μαρινάκη και προπαντός του εκπροσώπου του Καραπαπά δεν διαφέρουν σε τίποτα από το ύφος του Σαλιαρέλη. Δηλώσεις επί δηλώσεων για μια μόνιμη αδικία από όλους σε βάρος του τεράστιου Θρύλου και ένας λαός που πρέπει να βράζει από οργή γι’ αυτήν την αδικία και ενίοτε να επιδίδεται σε «επιστημονικά πειράματα» σαν κι αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Η ομάδα κι η πλειονότητα των οπαδών της που δεν παραδέχτηκαν ποτέ ότι το περσινό πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ ήταν δίκαιο, αλλά ίσα ίσα προσπάθησαν με χίλιους δυο τρόπους να το συκοφαντήσουν ταυτίζοντάς το ακόμα και με τη συμφωνία των Πρεσπών, ήταν πολύ εύκολο και πολύ φυσικό να κάνουν τους τραμπουκισμούς που έκαναν σε βάρος των φιλάθλων της Μπάγιερν.

Αιμίλιος Θεοφανίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ