Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμός7η αγωνιστική της Super League και οι ανατροπές συνεχίζονται

7η αγωνιστική της Super League και οι ανατροπές συνεχίζονται

Γράφει ο Ι.Μ.

Στην 7η αγωνιστική είχαμε πάρα πολλές ανατροπές και θεωρούσαμε των νικητή κάποιων ματς σίγουρο πράγμα που αποδείχτηκε λάθος. Οι 3 μεγάλοι νίκησαν και είχαμε πολλές εκπλήξεις.

Την αγωνιστική άνοιξε το παιχνίδι Ολυμπιακός – ΟΦΗ το οποίο έληξε με σκορ 2-1. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό ήταν στο 3’ με τον Λοβέρα, ενώ κατάφερε να άνοιξε το σκορ στο 11’ με τον Σουντανί. Σε μια δύσκολη φάση στο 32΄ ο ΟΦΗ θα έπρεπε να πάρει πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής. Τελικά  ΟΦΗ ισοφάρισε στο 45΄+1΄ με ασύλληπτο σουτ του Ναμπί και με τον ίδιο παίκτη είχε δοκάρι στο 54’. Ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ με μια βολίδα του Σουντανί, ενώ σωστά ακυρώθηκε γκολ του ολυμπιακού στο 66’ ως οφσάιντ.

Η αγωνιστική συνεχίστηκε με το παιχνίδι Παναιτωλικός – Λάρισα που έληξε με σκορ 2-2. Το σκορ άνοιξε η Λάρισα στο 28΄ με τον Μιχαήλ και ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 34΄ με τον Ντίαζ. Στο 48΄ δεν δόθηκε πέναλτι στον Παναιτωλικό σε χέρι του Κάτσε. Ο Παναιτωλικός θα γυρίσει το παιχνίδι στο 77’ με τον Μπαΐροβιτς αλλά λίγα λεπτά αργότερα θα απαντήσει η Λάρισα με τον Μόρα.

Το παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της αγωνιστικής ήταν το Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης με σκορ 0-1. Το μοναδικό γκολ για τους Αρκάδες πέτυχε ο Μάρκ Φερνάντεθ στο 44΄.

Το ματς που άνοιξε την δεύτερη ημέρα της αγωνιστικής ήταν αυτό μεταξύ της Ξάνθης και του Άρη, το οποίο έληξε με σκορ 0-1. Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε από χτύπημα πέναλτι ο Μπρούνο Γκάμα.

Το παιχνίδι με το οποίο συνεχίστηκε η αγωνιστική ήταν το ΠΑΟΚ – Λαμία το οποίο έληξε με σκορ 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Μίσιτς στο 2΄ για τον δικέφαλο του Βορρά. Ο Λημνιός διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ στο 6΄ και ο Σβιντέρσκι με ένα φοβερό τακουνάκι στο 11΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ο ΠΑΟΚ είχε και δύο δοκάρια στο 76΄ με τον Σβιντέρσκι και στο 90΄ με τον Κρέσπο.

Το επόμενο παιχνίδι ήταν το ΑΕΚ -Βόλος που έληξε με σκορ 3-2. Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήταν για την ΑΕΚ καθώς είχε δοκάρι στο 3΄ με τον Χούλτ. Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 24΄ με φανταστικό τακουνάκι του Τόρρες, η ΑΕΚ ισοφάρισε λίγα λεπτά μετά με τον Λιβάγια και διπλασίασε τα τέρματά της στο 75΄ με πέναλτι του Μάνταλου, ενώ με τον ίδιο παίχτη πέτυχε τρίτο γκολ στο 78΄. Ο Βόλος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 83΄ με τον Δημόπουλο.

Το τελευταίο ματς της αγωνιστικής ήταν αυτό μεταξύ του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού που έληξε με σκορ 0-1. Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Χατζηγιοβάννης στο 43’.

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός           19
  2. ΠΑΟΚ                      17
  3. Ξάνθη                      15
  4. ΑΕΚ                          14
  5. ΟΦΗ                         13
  6. Λάρισα                       9
  7. Βόλος                          9
  8. Άρης                           8
  9. Παναθηναϊκός          8
  10. Ατρόμητος                 8
  11. Αστέρας Τρίπολης    6
  12. Λαμία                          4
  13. Παναιτωλικός            2
  14. Πανιώνιος                – 2
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ