Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΈκτη αγωνιστική και το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ντέρμπι

Έκτη αγωνιστική και το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ντέρμπι

Γράφει ο Ι.Μ.

Πολλή καλή η 6η αγωνιστική και το πρωτάθλημα θα είναι ντέρμπι καθώς οι μεγάλοι έδειξαν τις αδυναμίες τους και οι μικροί έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες.

Το ματς με το οποίο άνοιξε η αγωνιστική ήταν το Παναθηναϊκός-Ξάνθη που έληξε με σκορ 0-1. Στο 29΄ λανθασμένα ακυρώθηκε το γκολ του Παναθηναϊκού παρόλο που ο διαιτητής είδε και το VAR. Γκολ για την Ξάνθη στο 90΄+3΄ με τον Φασέρ σε μια πολλή οριακή φάση που το VAR έδειξε γκολ.

Το ματς με το οποίο συνεχίστηκε η αγωνιστική ήταν το Λάρισα-ΑΕΚ που έληξε ισόπαλο 0-0. Η καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι ήταν για την ΑΕΚ καθώς είχε δοκάρι στο 57΄ με τον Λιβάγια.

Η δεύτερη μέρα της αγωνιστικής άνοιξε με το παιχνίδι Βόλος-Ατρόμητος που έληξε με σκορ 2-3. Το σκορ άνοιξε ο Βόλος με γκολ του Τόρρες στο 7΄ και έπειτα με τον ίδιο παίκτη διπλασίασε τα τέρματά του στο 36΄. Ο Ατρόμητος όμως αντέδρασε και πέτυχε ένα γκολ στο 39΄ με τον Ανδρούτσο και δεύτερο γκολ στο 41’ με τον Μανούσος από χτύπημα πέναλτι με την βοήθεια του VAR και ένα τρίτο γκολ στο 62΄ με τον Γιακουμάκη.

Το παιχνίδι με το οποίο συνεχίστηκε η αγωνιστική ήταν το ΟΦΗ-Πανιώνιος που έληξε με σκορ 4-1. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 9΄ ο Αραμπούλη, ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 31΄ με τον Σεμέδο. Σωστά ακυρώθηκε ένα γκολ του Πανιωνίου ως φάουλ με την βοήθεια του VAR, ενώ ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματά του στο 55΄ με τον Νέιρα, πέτυχε κι άλλο γκολ στο 71΄ με τον Τσιλιανίδη και σφράγισε τη νίκη στο 81΄ με τον Σεμέδο.

Το επόμενο παιχνίδι της αγωνιστικής ήταν αυτό μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης-ΠΑΟΚ το οποίο έληξε με σκορ 1-2. Το σκορ άνοιξε ο ΠΑΟΚ στο 33΄ με τον Σβιντέρσκι ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 47΄ με αυτογκόλ του Μαρτίνεθ. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Αστέρας ήταν να μειώσει στο 58΄ με τον Σουάρεζ.

Το προτελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής ήταν το Άρης-Ολυμπιακός που έληξε με σκορ 1-2. Το σκορ άνοιξε για τον Άρη στο 6΄ ο Ντιγκινή, ενώ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 33΄ με τον Μασούρα και πέρασε μπροστά στο 38΄  με τον Ελ Αραμπί.

Το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής ήταν αυτό μεταξύ της Λαμίας και του Παναιτωλικού με σκορ 0-0. Η καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι ήταν για την Λαμία καθώς είχε δοκάρι στο 62΄ με τον Γουάντερσον.

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 16
  2. Ξάνθη 15
  3. ΠΑΟΚ 14
  4. ΟΦΗ 13
  5. ΑΕΚ 11
  6. Βόλος 9
  7. Λάρισα 8
  8. Ατρόμητος 8
  9. Άρης 5
  10. Παναθηναϊκός 5
  11. Λαμία 4
  12. Αστέρας Τρίπολης 3
  13. Παναιτωλικός 1
  14. Πανιώνιος – 2
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ