Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΜήνυση του Γιάννη Καμαρινού στον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Μήνυση του Γιάννη Καμαρινού στον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Ο κύριος Καμαρινός δήλωσε χθες στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου ότι θα μηνύσει τον Κλεάνθη Μανδαλιανό γιατί κατηγορεί την αντιπολίτευση πως τον εκβίασε. Ο Γιάννης Καμαρινός ζήτησε από τον Κλεάνθη Μανδαλιανό δημόσια δήλωση ότι δεν αναφέρεται στη δική του παράταξη, προκειμένου να μην προχωρήσει σε μήνυση. Ο δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, απάντησε στον κύριο Καμαρινό ότι προφανώς και δεν εννοεί την παράταξή του αφού η αντιπαλότητα που αναπτύχθηκε μεταξύ τους δεν επέτρεπε καμία κουβέντα για αντιδημαρχίες ή θέσεις ευθύνης, δεν επέτρεπε δηλαδή καμία συναλλαγή και κανέναν εκβιασμό.

Παρ’ όλο που ο δήμαρχος τόνισε ότι σε καμία τοποθέτησή του δεν μένει υπονοούμενο ότι αναφέρεται στην παράταξη Καμαρινού, ο κύριος Καμαρινός ζήτησε έγγραφη τοποθέτηση για το θέμα από τον Κλεάνθη Μανδαλιανό προκειμένου να μην τον μηνύσει. Η απάντηση του Κλεάνθη Μανδαλιανού στη νέα αυτή αξίωση του Γιάννη Καμαρινού ήταν «να πας να κάνεις μήνυση», οπότε και περιμένουμε τη μήνυση του κυρίου Καμαρινού σε βάρος του κυρίου Μανδαλιανού.

Είναι απορίας άξιο που ενώ ο κύριος Καμαρινός και η παράταξή του αντέδρασαν τόσο έντονα για τους εκβιασμούς για τους οποίους μίλησε ο κύριος Μανδαλιανός και έφτασαν στο σημείο να είναι έτοιμοι να μηνήσουν τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, οι παρατάξεις Σούλα και Γιαννακόπουλου δεν αντέδρασαν καθόλου παρ’ όλο που η μομφή ήταν εναντίον τους και ο δήμαρχος έκανε τη συγκεκριμένη διευκρίνηση και στο δημοτικό συμβούλιο.

Φοβερά αλισβερίσια για τις αντιδημαρχίες και τις προεδρίες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Ο Κώστας Σωτηράκης έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την εφορία…
Η πιο νοσηρή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου από συστάσεως του δήμου
Οι αργόμισθοι της οικογένειας Λαφαζανίδη…
Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια Αλέξανδρος Μανδαλιανός και Γιάννης Καμαρινός
Προφανώς ο κύριος Σούλας δεν ενοχλείται πλέον από τη χυδαιότητα…
Ο κύριος Σωτηράκης δεν θα μηνύσει τον κύριο Καμαρινό
Τραγική κατάσταση και στο κοινό της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου
Δεινόσαυροι και μονόκεροι στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ