Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ«Είμαστε περήφανοι για τη μελέτη του Ποντιακού χορού ως αεροβική άσκηση»

«Είμαστε περήφανοι για τη μελέτη του Ποντιακού χορού ως αεροβική άσκηση»

Στη συνέντευξη που έδωσαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» στην «Αγκίδα», η πρόεδρος του συλλόγου, Κερογλίδου Θεοδώρα, δήλωσε ότι ο σύλλογος είναι περήφανος για τη μελέτη του Ποντιακού χορού ως αεροβική άσκηση. Ο διάλογος ήταν ο παρακάτω:

«Αγκίδα: Με το τμήμα της αεροβικής γυμναστικής με τον Ποντιακό χορό που λειτουργεί αποκλειστικά στο σύλλογό σας, ο σύλλογος διαφημίστηκε στα τηλεοπτικά κανάλια και γενικά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όσο λίγοι σύλλογοι έχουν διαφημιστεί.

Κερογλίδου Θεοδώρα: Κανένας σύλλογος δεν έχει διαφημιστεί έτσι, αλλά αυτό δεν έγινε τυχαία. Έγινε μια πολλή σοβαρή και χρονοβόρα προσπάθεια από μέλη του συλλόγου μας, τους καθηγητές φυσικής αγωγής Μουμουλίδη Σταύρο και Αμοιρίδου Σοφία, από μέλη του συλλόγου που προσφέρθηκαν να συμμετέχουν σ’ αυτήν τη μελέτη ως χορευτές-αθλούμενοι, από το χοροδιδάσκαλό μας Θωμά Μπαϊραχτάρη που βοήθησε με όποιο τρόπο του ζητήθηκε αυτή τη διαδικασία, από το προηγούμενο κι από το τωρινό Δ.Σ. που προώθησαν με όλες τους τις δυνάμεις αυτήν την πρωτοπόρα ιδέα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ολοκληρώθηκε αυτή η μελέτη, κατέληξε σε πολύ θετικά συμπεράσματα για την χρήση του Ποντιακού χορού ως αεροβικής άσκησης και είμαστε περήφανοι που αυτήν τη μελέτη την προσφέρουμε στο ευρύ κοινό με την έκδοση του βιβλίου “ο Ποντιακός χορός ως αεροβική άσκηση”».

Συζήτηση με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή»
Ιδιαίτερη σημασία δίνει ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου στην ενασχόληση των παιδιών με την παράδοση
«Εμείς οι Πόντιοι πρέπει να αναδεικνύουμε τις αιτίες της σημερινής προσφυγιάς»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ