Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Συνασπισμός των Τριών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου πλειοψηφεί στο δημοτικό συμβούλιο

Ο Συνασπισμός των Τριών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου πλειοψηφεί στο δημοτικό συμβούλιο

Ο Συνασπισμός των Τριών πλειοψηφεί στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου καθώς οι παρατάξεις Καμαρινού, Σούλα και Γιαννακόπουλου έχουν 24 από τους 45 δημοτικούς συμβούλους. Απέναντί τους η διοικούσα παράταξη με 15 συμβούλους είναι έρμαιο στις διαθέσεις της πλειοψηφίας, αφού μπορεί να έχει το δικαίωμα από το νόμο σημαντικά θέματα, όπως ο προϋπολισμός, να τα ψηφίζει στην Οικονομική Επιτροπή και άλλα σημαντικά θέματα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στις οποίες έχει την πλειοψηφία, αλλά για όποιο θέμα έχει απομείνει να πρέπει να ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο εξαρτάται από το Συνασπισμό των Τριών.

Οι παρατάξεις των Ζυγά και Κοκονά, που έχουν από τρεις δημοτικούς συμβούλους, δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την κόντρα και δεν πρόκειται να απέχουν από τα δημοτικά συμβούλια. Ο Συνασπισμός των Τριών όμως έχει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και θα χορέψει στο ταψί τη διοίκηση όπου και όπως μπορεί, αρχής γενομένης από τις παραιτήσεις Καμαρινού και Σούλα από τις θέσεις του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου αντίστοιχα με τον νόμο να έχει κενό για το πως θα αντιμετωπιστεί η περίπτωση της έλλειψης απαρτίας στην πρώτη συνεδρίαση των δημαιρεσιών μετά τις παραιτήσεις. Μαζί βέβαια με τη διοίκηση Μανδαλιανού θα χορέψει στο ταψί και ολόκληρος ο δήμος που θα βιώνει τις συνέπειες μιας άσκοπης κόντρας για τις θέσεις και τις καρέκλες. Γιατί δεν έχουμε αυταπάτες ότι αυτή η κόντρα θα λάβει προς το παρόν τέλος αν ο Μανδαλιανός πετάξει δύο καρέκλες και μάλιστα μικρές προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Περ.

Ο νόμος δεν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις παραιτήσεις Καμαρινού και Σούλα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ