Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ο κύριος Μανδαλιανός είναι δέσμιος μικροπολιτικών συμφερόντων» - Αποχή και της παράταξης...

«Ο κύριος Μανδαλιανός είναι δέσμιος μικροπολιτικών συμφερόντων» – Αποχή και της παράταξης Καμαρινού από τις δημαιρεσίες

Με επιστολή του προς τη διοίκηση του δήμου ο Γιάννης Καμαρινός ανακοινώνει ότι και η δική του παράταξη θα απέχει από τις δημαιρεσίες. Η επιστολή είναι η παρακάτω:

«Οι πρώτες δημοτικές εκλογές με τον Νόμο του “Κλεισθένη” έφεραν στη διοίκηση του Δήμου μας και μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα . Σύμφωνα με το Ν. 4558/2018,ο οποίος τέθηκε σε ισχύ από την 19.7.2018, εφαρμόζεται πλέον στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης ένας πρωτόγνωρος και πρωτότυπος τρόπος άσκησης της τοπικής διοίκησης. Συναίνεση, συνεργασία, αντιπροσωπευτικότητα και πλουραλισμός είναι τα κύρια συστατικά στοιχεία του δημοκρατικού αυτού συστήματος και απαραίτητες συνθήκες προκειμένου να αξιοποιηθούν οι δημιουργικές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και προκαταλήψεις . Με τον τρόπο αυτό δίδεται ένα τέλος στο “Δημαρχοκεντρικό” σύστημα και ευνοούνται οι συνέργειες μεταξύ των παρατάξεων .

Παρόλα αυτά με λύπη διαπιστώσαμε πως η νέα διοίκηση του Δήμου μας βρίσκεται μακριά από την σύγχρονη αυτή πραγματικότητα .Η πλειονοψηφήσασα παράταξη, δια του αρχηγού της Κλεάνθη Μανδαλιανού, προεκλογικά υποσχέθηκε Νέα Πνοή , αποτελεσματική και οραματική διοίκηση. Δυστυχώς όμως στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι 1η Σεπτεμβρίου δεν έγινε καμία κίνηση συνεργασίας ,συζήτησης ή συνεννόησης με τους αρχηγούς των άλλων παρατάξεων. Ο κύριος Μανδαλιανός ευαγγελίστηκε το νέο αλλά τελικά περίτρανα αποδεικνύει, με τις πράξεις του, πως είναι δέσμιος μικροπολιτικών συμφερόντων και εκφραστής παλαιοκομματικών αντιλήψεων. Γίνεται το φερέφωνο των ολοκληρωτικών και απολυταρχικών αντιλήψεων των ανθρώπων που δημόσια ευχαρίστησε για την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου .

Η παράταξή μας «Ξεκινάμε απ’ την αρχή» αντιτίθεται σε κάθε τι που θα κρατήσει το Δήμο μας μακριά από την σύγχρονη πραγματικότητα και γι ΄αυτό θα ασκήσει ισχυρή αντιπολίτευση και θα βρεθεί απέναντι σε κάθε αντιθεσμική και μονόπλευρη προσπάθεια καταστρατήγησης της νομιμότητας και της ηθικής τάξης. Οι εκλεγμένοι από τους συνδημότες μας δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας με την συναντίληψη και την εντιμότητα που τους διακρίνουν δε θα νομιμοποιήσουν δια της παρουσίας τους την αντιθεσμική πρακτική του κυρίου Μανδαλιανού και θα απέχουν από την συνεδρίαση για την εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μετά τιμής Ιωάννης Καμαρινός»

Επιστολή του Πέτρου Σούλα για αποχή της παράταξής του από τις δημαιρεσίες
«Δεν κάνετε καλή αρχή κ. Δήμαρχε» – Αποχή και της παράταξης Γιαννακόπουλου από τις δημαιρεσίες
Ο Νέστορας Λαφαζανίδης νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου
«Όλοι είστε κ@θίκια»!
«Καμαρινός, Σούλας και Γιαννακόπουλος εκβιάζουν για να πάρουν θέσεις»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ