Επιστολή του Πέτρου Σούλα για αποχή της παράταξής του από τις δημαιρεσίες

0
5
TEST

Με επιστολή του ο Πέτρος Σούλας ενημερώνει τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ότι η παράταξή του δεν θα συμμετάσχει στις δημαιρεσίες. Η επιστολή είναι η παρακάτω:

«Στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές, οι πολίτες του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου ψήφισαν και εξέλεξαν νέο δήμαρχο και νέο Δημοτικό Συμβούλιο μη δίνοντας την απόλυτη πλειοψηφία σε κανέναν συνδυασμό. Το μήνυμα που έστειλαν είναι σαφέστατο και ξεκάθαρο για ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ μεταξύ όλων των παρατάξεων.

Κι αυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένο αφού με την απλή αναλογική έτσι μόνο μπορεί να διοικηθεί ο Δήμος μας και να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των συνδημοτών μας.

Συνεργασία όμως δεν σημαίνει συναλλαγή, δεν σημαίνει ανταλλάγματα, δεν σημαίνει μυστικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Συνεργασία δεν σημαίνει υποταγή της μειοψηφίας και συναίνεση “αλά καρτ” αλλά ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον σχεδιασμό και στη λήψη αποφάσεων για το καλό του Δήμου μέσω προγραμματικών συγκλίσεων χωρίς αποκλεισμούς, που στοχεύουν στην προώθηση μίας σύγχρονης, αποτελεσματικής και οραματικής διοίκησης με ξεκάθαρους στόχους, με χρονοδιαγράμματα, εντιμότητα, συναντίληψη και εμπιστοσύνη.

Και ενώ σε όλους σχεδόν τους Δήμους αμέσως μετά τις Δημοτικές εκλογές άρχισαν οι συζητήσεις για συνεργασίες, στον δικό μας Δήμο, τρείς μήνες μετά, δεν έχει γίνει καμία πρόταση ή προσέγγιση από τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, προκειμένου να βρούμε κοινά προγραμματικά σημεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δημοτών και του Δήμου μας.

Παρά την απαξίωση αυτή, εμείς, είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε και να υπερψηφίζουμε ότι είναι καλό για το κοινό συμφέρον και να διευκολύνουμε την νέα δημοτική αρχή στο έργο της.

Το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο της Κυριακής 8-9-2019 αφορά μόνο την λειτουργία του και όχι τα συμφέροντα των δημοτών. Προκειμένου να διευκολύνουμε την διοίκηση για την απρόσκοπτη εκλογή προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, η παράταξή μας “ΔΗΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ”, ομόφωνα αποφάσισε να μην συμμετάσχει στη συνεδρίαση αυτή, ώστε η νέα διοίκηση να εκλέξει όποιον πρόεδρο επιθυμεί, χωρίς αντεγκλήσεις και αντιπολιτευτικούς λόγους. Άλλωστε όποιος πρόεδρος και να εκλεγεί θα τύχει του σεβασμού μας και της συνεργασίας μας».

«Ο κύριος Μανδαλιανός είναι δέσμιος μικροπολιτικών συμφερόντων» – Αποχή και της παράταξης Καμαρινού από τις δημαιρεσίες
«Δεν κάνετε καλή αρχή κ. Δήμαρχε» – Αποχή και της παράταξης Γιαννακόπουλου από τις δημαιρεσίες
Ο Νέστορας Λαφαζανίδης νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου
«Όλοι είστε κ@θίκια»!
«Καμαρινός, Σούλας και Γιαννακόπουλος εκβιάζουν για να πάρουν θέσεις»