Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ «Αναπνοή» δεν τους βάζει όλους στο ίδιος τσουβάλι

Η «Αναπνοή» δεν τους βάζει όλους στο ίδιος τσουβάλι

Μέλος πρωτοστατεί στην ομάδα «η Αναπνοή είναι Δικαίωμα» με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook διευκρινίζει ότι οι αναρτήσεις σχετικά με όλους όσους «κοιμούνται» και δεν κάνουν τίποτα για τη δυσοσμία, αφορούν τους διοικούντες της Περιφέρειας και του δήμου. Γράφει συγκεκριμένα: «Επειδή υπάρχει μια παραφιλολογία σε σχέση με όσα γράφω για τους εκλεγμένους που κοιμούνται να διευκρινίσω πως όταν λέω «ΟΛΟΙ» εννοώ όλοι όσοι βρίσκονται στις θέσεις των διοικούντων είτε στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ είτε στο «τιμόνι» του ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΌΣΜΟΥ αλλά και στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Αυτοί είναι οι εκλεγμένοι που διεκδίκησαν και πήραν την εξουσία και από αυτούς έχουμε απαιτήσεις να λάβουν μέτρα για την ανακούφιση και την προστασία του πολίτη.
Οποιαδήποτε ερμηνεία του «ΟΛΟΙ» έρχεται σε αντίθεση με τα hastags που χρησιμοποιεί η ομάδα της «ΑΝΑΠΝΟΗΣ» και που απευθύνονται στους προαναφερθέντες.
Επίσης να σημειωθεί ότι η ομάδα ζήτησε προεκλογικά τις θέσεις των κομμάτων για το πρόβλημα που μας απασχολεί και έλαβε απάντηση με τις θέσεις του ΚΚΕ και τις ΑΝΤΑΡΣΥΑ τις οποίες και δημοσίευσε.
Ακόμα δημοσίευσε το κείμενο της Τ.Ο Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ για το συγκεκριμένο θέμα και θα αναρτούσε όλες τις θέσεις αν αυτές υπήρχαν κι αν είχαν σταλεί.
Αυτά για να είμαι ξεκάθαρη απέναντι σε όλους».

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις κατά της δυσοσμίας προχωράει η «ΑΝΑΠΝΟΗ»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ