Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητισμόςΑιχμηρά ΑθλητικάΟ Ιβάν οργάνωνε πώς θα μας πάρει τα 5 ευρώ και ξέχασε...

Ο Ιβάν οργάνωνε πώς θα μας πάρει τα 5 ευρώ και ξέχασε να οργανώσει την ομάδα…

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια και του Europa League. Αυτές είναι οι συνέπειες των χειρισμών μιας ομάδας που κέρδισε το πρωτάθλημα αήττητη, που κέρδισε το κύπελλο, που πήραν τα μυαλά της αέρα και άρχισε να συγκρίνεται με τον Ολυμπιακό λες και μπορεί να συγκριθεί με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, που ξεπέρασε σε αμετροέπεια τους Αρειανούς οι οποίοι συγκρίνουν τα πρωταθλήματα που πήραν το 1821 με αυτά του ΠΑΟΚ στη σύγχρονη εποχή, που αντί να ενισχυθεί για να παίξει στην Ευρώπη αποδυναμώθηκε, που ανάγκασε τον προπονητή της να φύγει εξαιτίας των μεταγραφών που δεν έκανε. Ποιος ευθύνεται για όλα αυτά; Ο Ιβάν; Όχι βέβαια. Ο Ιβάν έκανε τη δουλειά του. Ο Ιβάν επένδυε στο paok tv και το οργάνωνε για να μαζέψει τα 5ευρα. Γι’ αυτά τα χάλια που είδαμε έφταιγαν Κούδες, Φορτούλες κι άλλοι παρόμοιοι που παρήλαυναν στα κανάλια μετά την κατάκτηση του νταμπλ, σταυροκοπιούνταν μπροστά στο εικόνισμα του Ιβάν, καλούσαν τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να σταυροκοπηθούν κι εκείνοι και αιτούνταν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο να αγιοποιήσει τον Ιβάν.

Ο Ιβάν, αισθανόμενος Θεός και βάλε από τα λιβανίσματα μεγάλων μορφών του ΠΑΟΚ, δεν έκανε καμιά ενέργεια να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Αντίθετα φτάσαμε να συζητάμε ότι μπορεί να φύγει η μισή ομάδα γιατί οι παίχτες ζητάνε πολλά λεφτά! Μα λίγα λεφτά θα ζητήσουν οι παίχτες που πήραν το νταμπλ και μάλιστα το πρωτάθλημα αήττητοι;! Παίχτες που κερδίζουν αήττητοι το πρωτάθλημα πολλά θα ζητήσουν γιατί ανέβασαν την αξία τους. Ο Ιβάν μπορεί να μεταφέρει τους αγώνες από το OPEN στο paok tv για να πάρει τα 5ευρα επειδή ανέβηκε η αξία του ΠΑΟΚ, οι παίχτες όμως δεν έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν αυτά που αντιστοιχούν στην άνοδο της αξίας τους γιατί ο ΠΑΟΚ είχε μάθει από τον Πρίγιοβιτς. Παρ’ όλο που έφυγε, γιατί του έδωσαν άλλοι πολλά, ο ΠΑΟΚ συνέχισε ακάθεκτος. Έτσι και το καλοκαίρι μπορούσαν να φύγουν κι άλλοι παίχτες αφού ο ΠΑΟΚ μπορεί και χωρίς αυτούς, αφού ο ΠΑΟΚ έχει τον Ιβάν. Όμως ο Ιβάν ο χουβαρντάς δεν αντιμετώπισε τον νταμπλούχο όπως αντιμετωπίζονται οι νταμπλούχοι. Τον αντιμετώπισε μίζερα γιατί εκείνος σχεδίαζε τα 5ευρα του paok tv, γιατί είναι επιχειρηματίας που μετράει τι θα εισπράξει και τι θα ξοδέψει. Ο Ιβάν δεν πήρε ούτε ισότιμο της αξίας του Πρίγιοβιτς παίχτη γιατί δεν τον χρειαζόταν. Ήταν ο ίδιος παιχταράς. Αφού μάλιστα «κάθισαν» τα παιχνίδια με τον μεγάλο Άγιαξ και χρειάστηκε η βοήθεια του διαιτητή για να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ, όλοι ησύχασαν αφού θεώρησαν ότι η Σλόβαν θα είναι παιχνιδάκι. Δυστυχώς όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς.

Ο μεγάλος καημός του Ιβάν και στο παιχνίδι με τη Σλόβαν ήταν πώς θα μαζέψει παράδες. Ο μεγάλος καημός του Ιβάν ήταν να πάρει και αυτό το παιχνίδι από το OPEN και να το μεταφέρει στο paok tv για να μαζέψει τα 5ευρα. Όχι ότι δεν ήταν καημός του Ιβάν να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους, αλλά αυτό έπρεπε να γίνει χωρίς πολλά έξοδα έτσι ώστε να μαζευτούν πολλά έσοδα από το paok tv. Δυστυχώς ο Ιβάν την πάτησε και μαζί του την πάτησε ο ΠΑΟΚ. Δεν πειράζει. Για να μάθουν οι φίλαθλοι, όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά όλων των ομάδων, να μην υποστηρίζουν άκριτα τον κάθε Ιβάν και να μην είναι έτοιμοι να «φάνε» τον κάθε Λουτσέσκου γιατί είχε τελικά δίκιο ο Λουτσέσκου όταν έφευγε επειδή φαινόταν ότι ο Ιβάν δεν είχε κανένα σχέδιο για το Champions League, αφού του έφτανε το Europa League για να μαζεύει τα 5ευρα. Έγινε τόσο μεγάλη η λατρεία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για τον Ιβάν που υπεράσπιζαν μέχρι και την διαφαινόμενη αδιαφορία για το Champions League ως πολλή φυσιολογική, αφού έτσι ήθελε ο Ιβάν. Ο νταμπλούχος Ελλάδος και μάλιστα αήττητος στο πρωτάθλημα, αδιάφορος για το Champions League! Πρωτοφανείς προσεγγίσεις φιλάθλων!

Μεγάλη η πίκρα του αποκλεισμού από την Ευρώπη και μάλιστα με αυτόν τον πανηγυρτζίδικο τρόπο αλλά όλα αυτά θα ξεχαστούν αν ο ΠΑΟΚ σταθεί καλά στο πρωτάθλημα και το διεκδικήσει. Εάν αυτό συμβεί τα 5ευρα θα πέφτουν βροχή και ο αντικειμενικός στόχος του Ιβάν θα έχει επιτευχθεί… Και εάν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και παρθεί το πρωτάθλημα, τότε θα στηθεί πάλι μια μεγάλη φιέστα, γιατί όπως και να το κάνεις όσο μεγάλη κι αν είναι αυτή η φιέστα βγαίνει πολύ πιο φθηνά από τους διάφορους Πρίγιοβιτς!

Αλέκος Χαπ.

ΥΓ. Τόση πίκρα και τόση χολή, θα σκεφτεί κανείς, για το 5ευρω που πλήρωσες για να δεις το παιχνίδι… Ούτε για το 5ευρω, ούτε για την καζούρα των Ολυμπιακών. Γιατί αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ από την Κολοπετινίτσα με αυτόν τον τρόπο επί αυτοκρατορίας Ιβάν του τρομερού.

Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο διαιτητής στο Άγιαξ-ΠΑΟΚ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ