Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Γιάννης Γαβριηλίδης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος αφού πρώτα… ξεπαραιτήθηκε!

Ο Γιάννης Γαβριηλίδης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος αφού πρώτα… ξεπαραιτήθηκε!

Ο Γιάννης Γαβριηλίδης εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κυρίου Καμαρινού.

Ο κύριος Σαπρανίδης Αβραάμ, από τον συνδυασμό του Γιάννη Καμαρινού, έμεινε εκτός δημοτικού συμβουλίου αφού ήταν πρώτος επιλαχών με μόλις επτά ψήφους λιγότερες από τον τελευταίο εκλεγέντα. Ο Κύριος Σαπρανίδης έπεσε από τον Λευκό Πύργο.

Ο Γιάννης Γαβριηλίδης είναι σχολικός φύλακας. Με βάση τον προηγούμενο νόμο όλοι οι δημοτικοί υπάλληλοι που εκλέγονταν στο δήμο στον οποίο εργάζονταν, εάν ήθελαν να καταλάβουν τη θέση του δημοτικού συμβούλου θα έπρεπε να μείνουν εκτός της εργασίας τους. Ο κύριος Γαβριηλίδης λοιπόν παραιτήθηκε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, επιλέγοντας την εργασία του.

Ο Αβραάμ Σαπρανίδης πέφτοντας από τον Λευκό Πύργο όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα αλλά βρήκε κι ένα πορτοφόλι γεμάτο χιλιοδόλαρα!

Ο νέος νόμος επιτρέπει στους δημοτικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στον δήμο στον οποίο εξελέγησαν, να είναι και δημοτικοί σύμβουλοι και υπάλληλοι του δήμου. Ο νόμος μάλιστα έδωσε το δικαίωμα σε όσους είχαν παραιτηθεί να ανακαλέσουν, αν θέλουν, τις παραιτήσεις τους. Ο Γιάννης Γαβριηλίδης ανακάλεσε την παραίτησή του και ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος.

Ο κύριος Σαπρανίδης πήγε στην τράπεζα να ανταλλάξει τα χιλιοδόλαρα με ευρώ και του είπαν ότι είναι πλαστά!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ