Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΖάνιος Κώστας: Σούζη τρως και ψεύδεσαι και τρως...

Ζάνιος Κώστας: Σούζη τρως και ψεύδεσαι και τρως…

Ο πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου, Κώστας Ζάνιος, έστειλε κείμενο απαντώντας στην ανάρτηση της κυρίας Αγαθαγγελίδου στο facebook για την στάση του όσον αφορά τη μη διεξαγωγή των Αιτωλείων. Το κείμενο του κυρίου Ζάνιου είναι το παρακάτω:

« “Σούζη τρως και ψεύδεσαι και τρως”, είναι η ατάκα της αείμνηστης Ρένας Βλαχοπούλου στην ταινία “η Παριζιάνα”!! Τη συγκεκριμένη ταινία μάλλον έβλεπε η κυρία Αγαθαγγελίδου όταν απαντούσε στην επιστολή μου για τα Αιτώλεια. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Καταρχήν κ. Αγαθαγγελίδου έχετε πρόβλημα στην κατανόηση τις Ελληνικής γλώσσας γιατί άλλα αναφέρω εγώ και σε άλλα απαντάτε εσείς, γι’ αυτό την επόμενη φορά, αποκλειστικά για εσάς, θα βάζω υπότιτλους για να γίνομαι πιο κατανοητός. Από την πρεμούρα σας να δικαιολογήσετε τον ακατανόμαστο γείτονα σας χρησιμοποιείται “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε”.

Για να τελειώνουμε λοιπόν με το συγκεκριμένο θέμα. Εάν ήθελε ο ακατανόμαστος να γίνουν εκδηλώσεις θα γίνονταν και ας έλεγε “όχι” ο οποιοσδήποτε Δήμαρχος. Εξάλλου το έχει ξανακάνει με επιτυχία κι άλλη φορά ο ακατανόμαστος γείτονάς σας, όταν ο Δήμος έκανε εκδηλώσεις για τα Αιτώλεια στο κάτω μέρος του πάρκου τις Αγαμέμνονος κι αυτός έκανε δικές του στο πάνω μέρος, έτσι για να πάει κόντρα στο Δήμαρχο. Επειδή λοιπόν κ. Αγαθαγγελίδου ζείτε και εργάζεστε στην συγκεκριμένη περιοχή για την οποία σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος, να είστε πιο ενημερωμένη. Το απαιτούν οι χιλιάδες ψηφοφόροι σας εκτός και αν θέλετε να κάνετε το Άσπρο Μαύρο και το Ναι Όχι!!

Υστερόγραφο 1: Επειδή κυρία Αγαθαγγελίδου δεν έχω σκοπό να σας βγάλω την επόμενη φορά πρώτη περιφερειακή σύμβουλο, δεν θα ασχοληθώ ξανά μαζί σας οπότε μην περιμένετε να σας απαντήσω ξανά. Ψάξτε αλλού για προβολή.

Υστερόγραφο 2 …. Σούζη τρως και ψεύδεσαι και τρως….!!!».

«Ψεύδεστε και δεν ντρέπεστε κύριε Ζάνιο»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ