Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ψεύδεστε και δεν ντρέπεστε κύριε Ζάνιο»

«Ψεύδεστε και δεν ντρέπεστε κύριε Ζάνιο»

Με σκληρό τρόπο απάντησε η κυρία Αγαθαγγελίδου Ανατολή, πρώην δημοτική σύμβουλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και νυν περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, στον κύριο Ζάνιο Κωνσταντίνο, πρώην πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου, για την θέση που πήρε σχετικά με τη μη πραγματοποίηση των Αιτωλείων. Έγραψε συγκεκριμένα η κυρία Αγαθαγγελίδου Ανατολή σε ανάρτησή της στο facebook:

«ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΖΑΝΙΟ…και ψεύδεστε και δεν ντρέπεστε…Το θέμα συζητήθηκε στο Δ.Σ. Κορδελιού -Ευόσμου και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο…και πάρθηκε απόφαση να συζητηθεί αφού εξαντλήσουμε όλους τους τρόπους για να τελεσθούν τα Αιτώλεια δεν εξαντλήθηκε ούτε ένας… κι ήρθε τελεσίδικη απάντηση από το ΔΗΜΑΡΧΟ παραμονές ενός Δ.Σ. που δεν έγινε ποτέ γιατί τέως ,νυν και αυριανοί Δ. Σ. αποφάσισαν να μην γίνει… αλλά από τα γραφόμενα σου προκύπτει ότι είναι η τιμωρία ενός λαού για το πως ψήφισε… τόσο ωμή παραδοχή δεν την περίμενα. Να είσαι καλά να σε διαβάζουν αυτοί που σε ψηφίζουν (ουκ ολίγοι) και να καταλαβαίνουν επιτέλους … Ο Σύλλογος είναι το μοναδικό κύτταρο ζωντανό στην περιοχή και θα τον Στηρίξουμε. Οι Προέδροι και οι Δήμαρχοι έρχονται και παρέρχονται, ο Σύλλογος όμως ΜΕΝΕΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ…

ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ τέως Δημοτική Σύμβουλος ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ και νυν Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ζάνιος Κώστας: Σούζη τρως και ψεύδεσαι και τρως…
Ζάνιος Κώστας: Το μαγαζάκι ενός ανύπαρκτου προέδρου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ