Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΖάνιος Κώστας: Το μαγαζάκι ενός ανύπαρκτου προέδρου

Ζάνιος Κώστας: Το μαγαζάκι ενός ανύπαρκτου προέδρου

Ο Κώστας Ζάνιος, πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου, έστειλε το παρακάτω κείμενο για τη μη πραγματοποίηση των Αιτωλείων:

«Μετά από πολλές δεκαετίες πραγματοποίησης των Αιτωλείων, φέτος οι εκδηλώσεις δεν θα πραγματοποιηθούν με ευθύνη του Συλλόγου κι όχι με ευθύνη του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Τα Αιτώλεια τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνταν από τον Σύλλογο και ο δήμος βοηθoύσε στην πραγματοποίησή τους, όπως βοηθάει στις εκδηλώσεις όλων των συλλόγων. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται αναφορά στο κόστος των εκδηλώσεων μιας και αυτό είναι πολύ μικρό για το Σύλλογο αφού ο δήμος συνδράμει σε μια σειρά λειτουργικών εξόδων όπως τα ηχητικά, η εξέδρα κ.α. κι έτσι δεν είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν άλλα έξοδα όπως αυτά των μουσικών. Άλλωστε βλέπουμε άλλους Συλλόγους του δήμου, στους οποίους ο δήμος χορηγεί τα ίδια ακριβώς πράγματα που χορηγεί και στο δικό μας σύλλογο, να διοργανώνουν σπουδαίες εκδηλώσεις, όπως είναι ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου “Παναγία Κρεμαστή” ο οποίος ετοιμάζεται να διοργανώσει τριήμερες εκδηλώσεις με πλήθος μεγάλων καλλιτεχνών στην κεντρική πλατεία του δήμου.

Η απάντηση του δήμου ότι δεν μπορεί να δοθεί το Πάρκο της Ελπίδας για τις εκδηλώσεις, δόθηκε τουλάχιστον δύο μήνες πριν, οπότε ο Σύλλογος μπορούσε σε συνεργασία με το δήμο να βρει τον τρόπο και τον τόπο να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις. Γιατί λοιπόν ο Σύλλογος δεν απευθύνθηκε και, αν ήταν απαραίτητο, δεν πίεσε τον δήμο για να δοθεί λύση στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων παρά περίμενε να έρθει η ημερομηνία των εκδηλώσεων για να καταγγείλει τη διοίκηση του δήμου; Γιατί ο Σύλλογος δεν ανακοίνωσε εγκαίρως στους κατοίκους της Ελπίδας ότι φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις και δεν τους κάλεσε να διαμαρτυρηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε οι εκδηλώσεις να γίνουν; Δεν έχει σχέση αυτή η συμπεριφορά με τον προεκλογικό εναγκαλισμό μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου με συγκεκριμένες παρατάξεις; Είναι δυνατόν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των Αιτωλείων, που δίνουν πνοή στη συνοικία μας, να θυσιάζονται στο βωμό της μικροπολιτικής; Είναι δυνατόν να αφήνεται η γειτονιά μας να παρακμάσει για να κάνουν κάποιοι καταγγελίες; Είναι δυνατόν ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος “Κοσμάς ο Αιτωλός” να έχει καταντήσει το μαγαζάκι ενός ανύπαρκτου προέδρου;

Ζάνιος Κώστας

Πρώην πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου

Κάτοικος Ελπίδας»

«Φέτος τα Αιτώλεια δεν θα πραγματοποιηθούν»
Τελικά ποιος διοργάνωνε τα Αιτώλεια;!
«Ψεύδεστε και δεν ντρέπεστε κύριε Ζάνιο»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ