Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο ΑΠΘ ανακήρυξε τον μητροπολίτη Άνθιμο επίτιμο διδάκτορα εξαιτίας της δυσοσμίας σε...

Το ΑΠΘ ανακήρυξε τον μητροπολίτη Άνθιμο επίτιμο διδάκτορα εξαιτίας της δυσοσμίας σε Κορδελιό και Ευόσμο!

Τελικά οι επιθέσεις που δέχτηκε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης για την ανακήρυξη του μητροπολίτη Άνθιμου ως επίτιμου διδάκτορα ήταν πέρα για πέρα άδικες, αφού το ΑΠΘ είχε σκοπό και στόχο. Ο μητροπολίτης Άνθιμος ανακηρύχτηκε επίτιμος διδάκτορας του ΑΠΘ για να αντιμετωπίσει τη δυσοσμία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, αφού δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει κανένας άλλος. Το τμήμα της Χημείας του ΑΠΘ δεν κατάφερε να βρει μετά από έρευνα και μελέτη την πηγή και τα αίτια της δυσοσμίας. Έτσι θα αναλάβει το τμήμα της Ποιμαντικής και ο μητροπολίτης Άνθιμος να ξορκίσουν το κακό της δυσοσμίας με δοξολογίες, δεήσεις, αγρυπνίες και λιτανείες.

Το πρόγραμμα αντιμετώπισης της δυσοσμίας θα εκπονηθεί από το τμήμα Ποιμαντικής σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Τελικά αφού δεν βρίσκεται η πηγή της δυσοσμίας, το μόνο που μπορεί να σκεφτεί κάποιος καλοπροαίρετος είναι ότι πρόκειται για το θέλημα του Θεού, γιατί οι κακοπροαίρετοι λένε ότι καλύπτονται οι βιομηχανίες που ρυπαίνουν. Αφού λοιπόν πρόκειται για το θέλημα του Θεού, αυτό που πρέπει να κάνουμε με επικεφαλής τον μητροπολίτη Άνθιμο, τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, την αντιπερεφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου, είναι να προσευχηθούμε στο Θεό να σταματήσει η δυσοσμία και αν είναι θέλημα Θεού θα σταματήσει! Αν πάλι δεν είναι θέλημα Θεού να σταματήσει η δυσοσμία, ποιος μπορεί να πάει κόντρα στο θέλημα του Θεού;!

Θεόφραστος Ασκλήπης

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αθώωσε τα ΕΛΠΕ για τη δυσοσμία σε Κορδελιό και Εύοσμο!
Τι γράφει η έκθεση του ΑΠΘ με την οποία ο Τζιτζικώστας αθώωσε τα ΕΛΠΕ;!
Έρευνα για τη δυσοσμία θα ξεκινήσει το τμήμα Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας του ΑΠΘ…
Διάσημο μέντιουμ από τη Βρετανία έρχεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!
Ποιος φταίει για τη δυσοσμία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ