Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΠροκρίθηκε η ΑΕΚ - Δεν τα κατάφερε ο Άρης παρά την σπουδαία...

Προκρίθηκε η ΑΕΚ – Δεν τα κατάφερε ο Άρης παρά την σπουδαία εμφάνιση

Στα πλέι οφ του Europa League όπου θα συναντήσει την τουρκική Τράμπζονσπορ προκρίθηκε η ΑΕΚ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Κραϊόβα.

Η ΑΕΚ δεν ενθουσίασε, αντίθετα προβλημάτισε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Λίγο το σκορ του πρώτου ματς -νίκησε με 2-0 στη Ρουμανία- λίγο το κεκλεισμένων λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, πολύ περισσότερο η κακή αμυντική συμπεριφορά οδήγησαν στο 1-1 ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Κραϊόβα.

Ο Πέτρος Μάνταλος άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό με εξαιρετική προσπάθεια, αλλά η εικόνα στο δεύτερο 45λεπτο ήταν διαφορετική. Η Ένωση άφηνε χώρους και η Κραϊόβα κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, κάνοντας στο 63’ το 1-1. Μετά από μια σέντρα από αριστερά ο Μπάρκας έκανε κακή έξοδο και ο Ιβανόφ ισοφάρισε το παιχνίδι.

Ο Άρης έκανε τεράστια προσπάθεια στη ρεβάνς με την Μόλντε, αλλά αποκλείστηκε στην παράταση καθώς νίκησε με 3-1 τους Νορβηγούς, καθώς το γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 105 στέρησε από τους κίτρινους την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε τεράστια εμφάνιση, προηγήθηκε με 3-0, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στη Νορβηγία (3-0), αλλά πικράθηκε στην παράταση από τον άδικο αποκλεισμό.

Μια στιγμή αρκεί να τα καταστρέψει όλα στο ποδόσφαιρο. Στη μοναδική ίσως στιγμή στο παιχνίδι με την Μόλντε που η άμυνα του Άρη αδράνησε και ο τερματοφύλακάς του έκανε λανθασμένη έξοδο, δέχτηκε ένα κρύο γκολ από τον Μπολί και έμεινε εκτός από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ