Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΠρόκριση του Ολυμπιακού - Στα πλέι οφ του Europa League ο ΠΑΟΚ

Πρόκριση του Ολυμπιακού – Στα πλέι οφ του Europa League ο ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε με δύο νίκες την τουρκική Μπασάκσεχιρ και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά το 1-0 στην Κωνσταντινούπολη, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επιβλήθηκε και στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-0. Ο Ολυμπιακός καρδιοχτύπησε στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο «καθάρισε» την Μπασακσεχίρ με δύο γκολ.

Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τώρα την Κράσνονταρ η οποία δημιούργησε την πολύ μεγάλη έκπληξη, αποκλείοντας την Πόρτο με νίκη μέσα στο «Ντραγκάο» κι ενώ είχε χάσει εντός έδρας με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Η Κράσνονταρ θα παίξει με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται την Τετάρτη 21 Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη ρεβάνς στη Ρωσία, στις 27 του ίδιου μήνα.

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε επάξια κόντρα στον Άγιαξ, ωστόσο έχασε 3-2 από τους Ολλανδούς στο Άμστερνταμ και τέθηκε εκτός Champions League. Θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa League, με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία έχουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ για την απαράδεκτη διαιτησία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ