Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αθώωσε τα ΕΛΠΕ για τη δυσοσμία σε Κορδελιό...

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αθώωσε τα ΕΛΠΕ για τη δυσοσμία σε Κορδελιό και Εύοσμο!

Διαβάζουμε σε σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ότι «προς το παρών είναι άγνωστη/ες η/οι χημική/ές ουσία/ες που προκαλούν τη δυσοσμία και συνεπώς και η πηγή», «επειδή επρόκειτο για μία ιδιαίτερη και ασυνήθιστη κατάσταση, η οποία ταλαιπωρεί έντονα τους κατοίκους του Δ.Κορδελιού-Ευόσμου, κρίθηκε αναγκαίο ως έσχατη λύση για την αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού να εκπονηθεί ερευνητική εργασία μέσω Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Α.Π.Θ. (Τμήμα Χημείας – Εργαστήριο Ελέγχου Ρύπανσης Περιβάλλοντος)», «με αφορμή το συγκεκριμένο πρόβλημα, ελλείψει κατάλληλου εξοπλισμού του ΑΠΘ, ο προαναφερόμενος εξοπλισμός αγοράστηκε και παραδόθηκε ως δωρεά από την εταιρία ΕΛΠΕ ΑΕ στο Εργαστήριο Ελέγχου Ρύπανσης Περιβάλλοντος του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ».

Οφείλουμε να δώσουμε πολλά και ειλικρινά συγχαρητήρια στον Απόστολο Τζιτζικώστα, στη Βούλα Πατουλίδου και σε ολόκληρη την παράταξή τους για την έρευνα που έκαναν σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και με εξοπλισμό που τους δώρισαν τα ΕΛΠΕ, προκειμένου να βρουν την πηγή της δυσοσμίας και ας μην την βρήκαν τελικά. Τα περισσότερα και τα μεγαλύτερα όμως συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους αυτούς τους κατοίκους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που ψήφισαν Απόστολο Τζιτζικώστα σε ποσοστό 57,24%. Το σημερινό δημοσίευμα αθώωσης των ΕΛΠΕ στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει την υπογραφή του 57,24% του εκλογικού σώματος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Τα δημοσιεύματα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της προηγούμενης Παρασκευής για τα τελικά αποτελέσματα της έκθεσης αθώωναν τα ΕΛΠΕ με πιο κομψό τρόπο αφού έλεγαν ότι ναι μεν οι μερκαπτάνες βρέθηκαν μόνο στα ΕΛΠΕ, αλλά αυτές δεν αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μας λέει ότι δεν βρέθηκε η πηγή της δυσοσμίας, αθωώνοντας πλήρως τα ΕΛΠΕ. Τελικά τι ακριβώς γράφει η έκθεση; Γιατί το ζήτημα είναι τι γράφει η έκθεση κι όχι πώς την ερμηνεύουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ο Τζιτζικώστας. Αθωώνει δηλαδή η έκθεση του ΑΠΘ τα ΕΛΠΕ;!

Βασίλης Κιμ.

Τι γράφει η έκθεση του ΑΠΘ με την οποία ο Τζιτζικώστας αθώωσε τα ΕΛΠΕ;!
Για τη δυσοσμία φταίνε τα ΕΛΠΕ, ΖΗΤΩ τα ΕΛΠΕ!!
Διάσημο μέντιουμ από τη Βρετανία έρχεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!
Έρευνα για τη δυσοσμία θα ξεκινήσει το τμήμα Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας του ΑΠΘ…
Το ΑΠΘ ανακήρυξε τον μητροπολίτη Άνθιμο επίτιμο διδάκτορα εξαιτίας της δυσοσμίας σε Κορδελιό και Ευόσμο!
Ποιος φταίει για τη δυσοσμία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ