Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΦωτορεπορτάζ από την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς το «κτήμα» Μανδαλιανού

Φωτορεπορτάζ από την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς το «κτήμα» Μανδαλιανού

Η «Αγκίδα» επισκέφτηκε το περίφημο «κτήμα» του Αλέξανδρου Μανδαλιανού και είδε από κοντά την περίφημη ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί σ’ αυτό. Ήταν σκέτη απογοήτευση αφού περιμέναμε να δούμε τουλάχιστον τον δρόμο που οδηγεί στο κτήμα «Achaia Clauss» και ένα κτήμα Μανδαλιανού που να μοιάζει έστω και λίγο με το κτήμα «Achaia Clauss».

Ο δρόμος ακριβώς μπροστά από την ιδιοκτησία του Αλέξανδρου Μανδαλιανού

Το «κτήμα» του Αλέξανδρου Μανδαλιανού είναι στα 30 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο. Μετά την ιδιοκτησία του κυρίου Μανδαλιανού υπάρχουν άλλες ιδιοκτησίες, οι οποίες εξυπηρετούνται από αυτόν το δρόμο. Εάν κάποια από αυτές τις ιδιοκτησίες ανήκει σε πατέρα υποψηφίου του κυρίου Καμαρινού, όπως είπε ο κύριος Μανδαλιανός, μπορεί να το διαψεύσει ή να το επιβεβαιώσει ο κύριος Καμαρινός.

Τα 150 μέτρα του δημοτικού αγροτικού δρόμου που περνάει μπροστά από το «κτήμα» Μανδαλιανού

Ο ασφαλτοστρωμένος δημοτικός αγροτικός δρόμος που περνάει μπροστά από την ιδιοκτησία του Αλέξανδρου Μανδαλιανού είναι περίπου 150 μέτρα. Εκεί που τελειώνει η ασφαλτόστρωση αρχίζει ένας χωμοτόδρομος στον οποίο μπορεί να περπατήσει μόνο μηχανή off road και ίσως τζιπ. Μετά την ασφαλτόστρωση βέβαια δεν υπάρχουν άλλες βιοτεχνίες, που να πρέπει να εξυπηρετηθούν.

Η συνέχεια του δρόμου που περνάει μπροστά από την ιδιοκτησία Μανδαλιανού. Όπως είπαν περίοικοι σε αυτό ακριβώς το χάλι ήταν και ο υπόλοιπος δρόμος πριν ασφαλτοστρωθεί
«Η ασφαλτόστρωση έγινε για να εξυπηρετήσει φίλο του κύριου Καμαρινού»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ