Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ«Πώς γίνεται ο κύριος Ανδρεάδης να μην ήθελε να είναι υποψήφιος δήμαρχος...

«Πώς γίνεται ο κύριος Ανδρεάδης να μην ήθελε να είναι υποψήφιος δήμαρχος αλλά να εμφανίζεται σαν υποψήφιος δήμαρχος;»

Ο κύριος Μαγόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγκίδα» αναφέρθηκε και στη μικρή περίοδο κατά την οποία συμπορεύτηκε με τον κύριο Ανδρεάδη, ο οποίος παρουσιάστηκε ως υποψήφιος δήμαρχος. Ο κύριος Μαγόπουλος είπε τα παρακάτω: «Ενώ λοιπόν είχα δρομολογήσει τον συνδυασμό μου προέκυψε η ιστορία του κυρίου Ανδρεάδη. Παραιτήθηκε ο κύριος Ανδρεάδης από τη διοίκηση κι επειδή γνωριζόμασταν καλά, από τον πατέρα του ακόμα, σε μια συζήτηση του είπα ότι αν θέλει να είναι εκείνος ο υποψήφιος δήμαρχος στην παράταξη που ξεκίνησα, εγώ θα έκανα πίσω. Έτσι και έγινε. Βέβαια ο κύριος Ανδρεάδης με στεναχώρησε μετά γιατί είπε ότι όλα τα έκανα μόνος μου κι ότι αυτός δεν ήθελε να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Πώς γίνεται βέβαια να μην ήθελε να είναι υποψήφιος δήμαρχος αλλά να πάει στο τηλεοπτικό κανάλι «EURO» και αλλού σαν υποψήφιος δήμαρχος, δεν μπορώ να το καταλάβω. Στο «EURO» μάλιστα είπε ότι εντός δεκαπέντε ημερών θα ανακοινωθεί το όνομα και το πρόγραμμα του συνδυασμού. Εγώ έκανα στην άκρη για χάρη του κυρίου Ανδρεάδη γιατί είχαμε καλή συνεργασία και γιατί είναι νέος άνθρωπος. Εκ των υστέρων, με βάση τα λεγόμενα του κυρίου Καμαρινού, έμαθα ότι είχαν συμφωνήσει πριν το καλοκαίρι ότι θα κατέβαιναν μαζί με επικεφαλής τον Καμαρινό».

Στην ερώτηση γιατί τελικά ο κύριος Ανδρεάδης έκανε πίσω, απάντησε: «Δεν ξέρω. Ίσως ήθελαν να ετοιμαστεί ο συνδυασμός και να πάει όλος μαζί με τον Καμαρινό. Δεν ξέρω. Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί το έκαναν. Η μόνη ερμηνεία που μπορώ να δώσω είναι αυτή».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Σωτήρη Μαγόπουλου αύριο στην «Αγκίδα».

Συνέντευξη του Σωτήρη Μαγόπουλου στην «Αγκίδα»
«Ο Μανδαλιανός θα είναι ένας καλός δήμαρχος»
«Ο Σούλας ήταν καλός δήμαρχος»
«Ο Καμαρινός κορόιδεψε το 32% των δημοτών»
Μαγόπουλος Σωτήρης: Το προσωπικό του δήμου στήριξε πολύ την υποψηφιότητά μου
«Ο δήμος μας έχει καλά καταρτισμένους και τίμιους υπαλλήλους»
Μαγόπουλος Σωτήρης: Η απόφασή μου ήταν να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου
Σωτήρης Μαγόπουλος: «Πίσω από το επεισόδιο με μαγαζάτορα της πλατείας κρύβονταν άνθρωποι της δικής μας παράταξης»!
«Παραιτήθηκα για τις ύβρεις που δέχτηκα από τον κύριο Καμαρινό και γιατί ήθελε να κάνει τον δήμαρχο»
«Πρώτη φορά είδα υπαλλήλους να κυνηγούν υπαλλήλους»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ