Τελευταία

  Ορίστηκαν οι επτά από τους οκτώ νέους αντιδημάρχους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  30-07-2019

  Ο νέος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η του Σεπτέμβρη, όρισε τους επτά από τους οκτώ αντιδημάρχους. Οι τέσσερις που ήταν μέχρι τώρα γνωστοί είναι η κυρία Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, ο κύριος Ιωάννης Νέστωρας Λαφαζανίδης αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Χρήστος Φωτιάδης αντιδήμαρχος Οικονομικών και ο κύριος Κώστας Σωτηράκης αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών.

  Ο κύριος Μανδαλιανός συγχώνευσε τις αντιδημαρχίες Πρασίνου και Καθαριότητας σε μία. Τη συγκεκριμένη αντιδημαρχία αναλαμβάνει ο κύριος Δεμερτζής Χρήστος. Την αντιδημαρχία Παιδείας αναλαμβάνει ο κύριος Νικολαΐδης Σωτήρης και την αντιδημαρχία Πολιτισμού η κυρία Παμπουκίδου Αθηνά.

  Σύμφωνα με τα παραπάνω μένει μία αντιδημαρχία αδιάθετη την οποία ο κύριος Μανδαλιανός θα διαθέσει στην παράταξη με την οποία θα συνεργαστεί για να διοικήσει και αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η παράταξη του κυρίου Πέτρου Σούλα. Το σε τι θα αφορά αυτή η αντιδημαρχία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού η κυρία Παμπουκίδου Αθηνά και Αθλητισμού η κυρία Γαβαλά Μαρία
  Τελικά ο Μανδαλιανός δεν τηλεφώνησε σε κανέναν για να του δώσει αντιδημαρχίες…

  You must be logged in to post a comment Login