Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΨηφίζουμε «Ελληνική Λύση» για να μάθουν τα παιδιά αρχαία Ελληνικά…

Ψηφίζουμε «Ελληνική Λύση» για να μάθουν τα παιδιά αρχαία Ελληνικά…

Ψηφίζουμε τον Κυριάκο Βελόπουλο για να αναχαιτιστούν οι λαθροεισβολείς, αλλά πάνω απ’ όλα τον ψηφίζουμε για να εισαχθούν τα αρχαία Ελληνικά στο δημοτικό έτσι ώστε οι μικροί μαθητές να μάθουν με παιδαγωγικό τρόπο την γλώσσα των αρχαίων ημών προγόνων. Ο Κυριάκος Βελόπουλος στις ομιλίες του τονίζει ότι η «Ελληνική Λύση» θα εισαγάγει το μάθημα των αρχαίων Ελληνικών στα δημοτικά από την πρώτη τάξη και πολύ καλά θα κάνει.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν τα αρχαία Ελληνικά που θα διδάσκονται στα δημοτικά σχολεία θα είναι του ίδιου υψηλού επιπέδου με τα νέα Ελληνικά των υποψηφίων του Κυριάκου Βελόπουλου. Διαβάζουμε λοιπόν σε ανάρτηση του κυρίου Γεώργιου Κομνηνού, υποψήφιου βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης με την «Ελληνική Λύση», στο facebook: «Ολόκληρη η προεκλογική μου ομιλία!!! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την παρουσία σας που με τόσο μεγάλη θερμοκρασία ήρθατε να με ακούσετε!!! Επίσης και ένα ευχαριστώ σε όσους δε μπόρεσαν να έρθουν για πολλούς λόγους, δουλειάς, διακοπών, υποχρεώσεων γενικά!!! Θα παρακαλούσα όποιον θέλει να το κάνει κοινοποίηση…»!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ1. Στην αρχή πιστέψαμε ότι η «θερμοκρασία» ήταν «θέρμη»! Κατόπιν νομίσαμε ότι αυτοί που πήγαν να ακούσουν τον κύριο Κομνηνό είχαν υψηλό πυρετό κι όχι «μεγάλο» πυρετό! Τελικά καταλάβαμε ότι αναφέρεται στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος!

ΥΓ2. Εξαιτίας της δουλειάς, εξαιτίας…, εξαιτίας… γενικώς!

ΥΓ3. Ευτυχώς θα μας μάθουν Αρχαία Ελληνικά και ευτυχώς θα διώξουν τους λαθροεισβολείς οι οποίοι, εκτός των άλλων, κακοποιούν την Ελληνική γλώσσα!

ΥΓ4. Εγέρθουτου!!

Βούλιαξε η πλατεία του Ευόσμου στη συγκέντρωση του υποψήφιου με την «Ελληνική Λύση» Γεώργιου Κομνηνού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ