Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΒούλιαξε η πλατεία του Ευόσμου στη συγκέντρωση του υποψήφιου με την «Ελληνική...

Βούλιαξε η πλατεία του Ευόσμου στη συγκέντρωση του υποψήφιου με την «Ελληνική Λύση» Γεώργιου Κομνηνού!

Πηγή: «karfitsa.gr»

Βούλιαξε από τον κόσμο η πλατεία του Ευόσμου το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου κατά τη συγκέντρωση του Γεώργιου Κομνηνού, υποψήφιου βουλευτή με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου. Χιλιάδες άνθρωποι μαζεύτηκαν στην πλατεία του Ευόσμου δημιουργώντας το αδιαχώρητο, προκειμένου να ακούσουν τον Γεώργιο Κομνηνό. Το συγκεντρωμένο πλήθος δεν χωρούσε μέσα στην πλατεία κι έτσι κατέλαβε τις καφετέριες, τα μπαλκόνια και τις ταράτσες των γύρω κτιρίων. Συχνά πυκνά οι συγκεντρωμένοι ξεσπούσαν σε επευφημίες γι’ αυτά που έλεγε ο Γεώργιος Κομνηνός. Σε κάποια στιγμή ήταν τόσο μεγάλος ο παλμός του πλήθους που δημιούργησε έναν μικρό σεισμό μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ο οποίος καταγράφηκε από το Αστεροσκοπείο Αθηνών. Μετά το τέλος της συγκέντρωσης ο κύριος Κομνηνός επί ώρες φωτογραφιζόταν μπροστά στην εξέδρα με τους χιλιάδες των οπαδών του που ήθελαν μία αναμνηστική φωτογραφία.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ. Οι εκτιμήσεις της «karfitsa.gr» για πάνω από 450 άτομα στη συγκέντρωση του Γεωργίου Κομνηνού στην πλατεία του Ευόσμου, αδικούν αυτήν την μεγαλειώδη μάζωξη. Στη φωτογραφία που δημοσιεύει η «karfitsa.gr» φαίνεται το πλήθος των χιλιάδων οπαδών του Γεώργιου Κομνηνού.

Ψηφίζουμε «Ελληνική Λύση» για να μάθουν τα παιδιά αρχαία Ελληνικά…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ