Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμαρχος ως μίστερ Μιγιάκι θα δώσει μαθήματα καράτε!

Ο δήμαρχος ως μίστερ Μιγιάκι θα δώσει μαθήματα καράτε!

Τελικά ο δήμαρχός μας, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, είναι ο μίστερ Μιγιάκι και δεν το ξέραμε. Μετά από την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα των τελευταίων μηνών ο δήμαρχος αποφάσισε να διοργανώσει σεμινάριο την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 από τις 18.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, στο οποίο θα παρασχεθούν στους πολίτες χρήσιμες γνώσεις σε θέματα αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας και ασφάλειας, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση βίαιων περιστατικών και επιθέσεων.

Ε ρε να βλέπαμε στο σεμινάριο τον δήμαρχο πάνω στην εξέδρα του Πολιτιστικού Κέντρου με το «τσεμπέρι» του μίστερ Μιγιάκι να λέει «karate is here, karate is not here» και τι στον κόσμο! Δεν έχει διευκρινιστεί εάν στα μαθήματα karate στο Πολιτιστικό του Ευόσμου θα συμμετέχει και ο Daniel son!

Επειδή λίγες ημέρες απομένουν μέχρι τις εκλογές και οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι θα θέλουν να κάνουν κάτι πιο προχωρημένο από τον δήμαρχο στα θέματα της αυτοάμυνας, αφού ο δήμαρχος τους πρόλαβε και θα παραδώσει μαθήματα karate, θα τους προτείναμε να ναυλώσουν λεωφορεία και να πάνε τον κόσμο στον στίβο μάχης της Ρεντίνας.

Θεόφραστος Ασκλήπης

Ακολουθεί ένα μέρος της εκπαίδευσης που θα λάβουν όσοι παραστούν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου

https://www.youtube.com/watch?v=d_Rra-EShi4
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ