Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑκυρώθηκε ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;!

Ακυρώθηκε ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;!

Από αριστερά οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κορδελιού Ευόσμου κύριοι Καμαρινός, Σούλας, Ζυγάς, Μανδαλιανός και Γιαννακόπουλος

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης έκρινε άκυρη τη συμμετοχή στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βορείου Ελλάδος;! Έγινε τέτοιο πράγμα;! Ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου όχι μόνο δεν ακυρώθηκε αλλά κατέρχεται δυναμικά στις δημοτικές εκλογές κουβαλώντας ως «προίκα» τις τέσσερις θητείες διοίκησης του Ευόσμου από τον κομμουνιστή δήμαρχο Σταμάτη Διονυσίου και τις αγωνιστικές παρακαταθήκες των προηγούμενων επικεφαλής Τζήκα Βασίλη, Γκουτζηγιάννη Κώστα και Ναθαναηλίδη Λεωνίδα.

Από ποιον λοιπόν ακυρώθηκε η Λαϊκή Συσπείρωση Κορδελιού Ευόσμου, αφού δεν ακυρώθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο της πόλης; Ακυρώθηκε από εφημερίδα που κυκλοφόρησε ευρέως σε όλο το δήμο έχοντας πρωτοσέλιδη φωτογραφία με όλους τους υποψηφίους δημάρχους, πλην του Θανάση Κοκονά, υποψηφίου δημάρχου της Λαϊκής Συσπείρωσης. Επειδή όμως ο Τύπος δεν μπορεί να ακυρώσει υποψηφίους και παρατάξεις παρά μόνο να τους αποκλείσει από τη δική του προβολή, την τελική κουβέντα θα την έχει ο λαός του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στις εκλογές.

Ίσως βέβαια στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ο Θανάσης Κοκονάς να μη χωρούσε γιατί είναι ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος του δήμου που δεν φωτογραφίζεται με πολιτικούς που ψήφισαν μνημόνια και δεν εκπροσωπεί κανένα μνημονιακό κόμμα. Όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι βρίσκονται και στη φωτογραφία, παρ’ όλο που δηλώνουν ανεξάρτητοι ανήκουν σε κόμματα που ψήφισαν μνημόνια και άσκησαν μννημονιακές πολιτικές. Ίσως γι’ αυτό να λείπει ο Θανάσης Κοκονάς από τη φωτογραφία…

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ