Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να ξέρει ο κόσμος ότι είναι...

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να ξέρει ο κόσμος ότι είναι του ΣΥΡΙΖΑ…

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, η παράταξη που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, τις τελευταίες ημέρες πριν από την ψηφοφορία, κυκλοφόρησε αφίσες με τον υποψήφιό της και με τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να ρεφάρει, η παράταξη που τελικά πήρε με αυτό το τέχνασμα ένα ποσοστό που δεν θα το έπαιρνε αλλιώς, αυτή η ίδια παράταξη πέντε χρόνια μετά δε θέλει να την ταυτίζουν με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Όχι ότι έχουν αλλάξει. Είναι Συριζαίοι, είναι οι ίδιοι που ήταν πριν από πέντε χρόνια, δεν έχουν φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν μετανιώσει για την κοροϊδία που έκανε το κόμμα τους σε βάρος του Ελληνικού λαού, δεν έχουν ζητήσει συγνώμη που πήραν και οι ίδιοι μέρος στην εξαπάτηση του Ελληνικού λαού. Απλά αυτοί που πριν πέντε χρόνια έκαναν σημαία τους και στις τοπικές εκλογές τον Τσίπρα, τώρα δεν θέλουν να φαίνεται ότι είναι με τον Τσίπρα. Η φάτσα του Τσίπρα που πριν πέντε χρόνια μάζευε γι’ αυτούς ψηφαλάκια, τώρα διώχνει από αυτούς ψηφαλάκια και το ξέρουν.

Έτσι οι Τσιπροσυριζαίοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν θέλουν να έχουν το ίδιο εκλογικό περίπτερο για τις δημοτικές εκλογές και για τις ευρωεκλογές, αφού πέντε χρόνια μετά τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές το να είσαι ΣΥΡΙΖΑ και να έχεις αρχηγό τον Τσίπρα δεν πουλάει. Οι Συριζαίοι θα έχουν άλλο στέκι για το δημοτικό ψηφοδέλτιο κι άλλο στέκι για το ευρωψηφοδέλτιο. Ίσως να παριστάνουν ότι είναι και μαλωμένοι. Δεν τους έχουμε καθόλου ανίκανους να στήσουν και κανέναν καυγά μεταξύ τους για να αποδείξουν ότι άλλο η δημοτική παράταξη κι άλλο το κόμμα. Δεν θα κάνουν και τίποτα πρωτότυπο. Άλλωστε σε τοπικό επίπεδο έχουν στις τάξεις τους ανθρώπους που για καιρό δήλωναν ή άφηναν να εννοηθεί ότι έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι με τον Λαφαζάνη. Άλλωστε σε κεντρικό επίπεδο μιλάμε για τους ανθρώπους που ως κόμμα είναι με τον Μαδούρο και ως κυβέρνηση είναι με τον πραξικοπηματία Γκουαϊδό.

Δεν ξέρουμε τι θα μοιράζουν οι Συριζαίοι στα δυο στέκια που θα στήσουν για δημοτικές εκλογές και ευρωεκλογές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ούτε μπορούμε να φανταστούμε που θα βρουν κόσμο να τα λειτουργήσουν. Αυτό που ξέρουμε είναι πως και στα δύο μπορούν να έχουν τραπεζάκι στο οποίο θα παίζουν τον παπά! Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς;

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ