Συγκλονιστικό κείμενο πρώην υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ γροθιά στο στομάχι της ψεύτικης Αριστεράς

0
46
TEST

Ένα κείμενο καταπέλτη για τα όσα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με αυτά που είχε υποσχεθεί, έδωσε στη δημοσιότητα η Μαρία Αβραμίδου, υποψήφια με το δημοτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας. Το κείμενο, με το οποίο ανακοινώνει την υποψηφιότητά της με την Λαϊκή Συσπείρωση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και καλεί όλους τους τίμιους αριστερούς να στηρίξουν και να ψηφίσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ, είναι το παρακάτω:

«Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήμουν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Στις προηγούμενες εκλογές συμπαρατάχτηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί για εμένα όλα όσα λέγαμε στον κόσμο για την ελπίδα, για το σκίσιμο των μνημονίων, για την αποκατάσταση μισθών και συντάξεων, για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, δεν ήταν παραμύθια. Συμπαρατάχτηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί όλα εκείνα τα πίστευα. Και συμπαρατάχτηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ πολλοί τίμιοι αριστεροί και αγωνιστές για να γλιτώσουν τον Ελληνικό λαό από τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους και το 2012 ο λαός μας έκανε αξιωματική αντιπολίτευση, μας έκανε κόμμα που διεκδικούσε τη διακυβέρνηση. Καλέσαμε τότε τον κόσμο να φύγει από τους δρόμους του αγώνα και να πάει στον καναπέ του σπιτιού του, κάνοντας σημαία μας τα συνθήματα «ψηφίζουμε και φεύγουν» και «κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο κι ένα άρθρο». Και δείξαμε εμπιστοσύνη στα συνθήματα αυτά της ηγεσίας μας και δώσαμε μάχη να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση κι έτσι βρέθηκα υποψήφια στο δημοτικό ψηφοδέλτιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αγωνίστηκα να δώσω δύναμη στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να πάρει τη διακυβέρνηση παντοδύναμος και να σκίσει τα μνημόνια. Κυκλοφορήσαμε αφίσες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τα πρόσωπα του υποψηφίου δημάρχου μας και του Αλέξη Τσίπρα τάζοντας στον κόσμο ελπίδα. Και ο λαός μας έκανε την τιμή να μας εκλέξει κυβέρνηση με τεράστια διαφορά από τη ΝΔ.

Ανέμενα λοιπόν να αρχίσει το σκίσιμο των μνημονίων κι αντί γι’ αυτό άρχισαν οι ήξεις αφίξεις για ένα περίπου εξάμηνο και η ψήφιση συμπληρωματικού μνημονίου, δήθεν για να κερδίσουμε χρόνο και να σκίσουμε τα μνημόνια. Έδειξα εμπιστοσύνη ακόμα και τότε, αλλά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με νωπή τη λαϊκή εντολή για σκίσιμο των μνημονίων, αντί να σκίσει τα μνημόνια, όπως τάξαμε, προχώρησε σ’ ένα δημοψήφισμα, με κλειστές τις τράπεζες και φοβερούς εκβιασμούς για τον Ελληνικό λαό, προκειμένου στις εκλογές ο λαός να ψηφίσει «ΝΑΙ» στα μνημόνια. Έδωσα μάχη για το «ΟΧΙ» πιστεύοντας, όπως και πολλοί άλλοι τίμιοι αριστεροί, ότι η ηγεσία μας με ένα «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα θα έσκιζε τα μνημόνια. Ο Ελληνικός λαός δε φοβήθηκε από τις κλειστές τράπεζες και τους υπόλοιπους εκβιασμούς και έδωσε συντριπτικό ποσοστό στο «ΟΧΙ» ανανεώνοντας την πρόσφατη λαϊκή εντολή στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Η κυβέρνηση όμως του ΣΥΡΙΖΑ, κόντρα στην ετυμηγορία του Ελληνικού λαού, προχωρώντας σ’ ένα απίστευτο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ψήφισε το τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τη Βουλή τον δεκαπενταύγουστο του 2015 για να ψηφίσει μαζί με τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και τους ΑΝΕΛ ένα μνημόνιο κόντρα στην απόφαση του Ελληνικού λαού. Αντί να επαναφέρουμε, όπως υποσχεθήκαμε, μισθούς και συντάξεις, τα πετσοκόψαμε κι άλλο. Αντί να καταργήσουμε τα διόδια, όπως υποσχεθήκαμε, τα αυξήσαμε κι άλλο. Αντί να προστατέψουμε τη λαϊκή κατοικία, τη δίνουμε βορά στους τραπεζίτες κι όλα αυτά με τη δικαιολογία ότι, εάν δεν προχωρούσαμε σ’ αυτές τις βαρβαρότητες, στην Ελλάδα θα συνέβαιναν λιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί!

Κι αν ήταν να συμβούν λιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί με το σκίσιμο των μνημονίων, γιατί το τάζαμε στον κόσμο;! Γιατί, απαντάει η ηγεσία, αν αφήναμε να συνεχίσουν να κυβερνούν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ θα γίνονταν χειρότερα πράγματα. Κι από πότε η Αριστερά κάνει βαρβαρότητες σε βάρος του λαού, για να προλάβει μεγαλύτερες βαρβαρότητες της δεξιάς και του κέντρου;! Αλλά κι αυτό το επιχείρημα είναι κάλπικο γιατί η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσαν να κάνουν ποτέ όλες αυτές τις βαρβαρότητες που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εάν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ τολμούσαν να απλώσουν το χέρι τους στη λαϊκή κατοικία, ο λαός θα τους το έκοβε, θα υπήρχε γενικός ξεσηκωμός. Έτσι φέρανε τον ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει ότι δεν μπορούσαν να κάνουν εκείνοι και δυστυχώς για το λαό επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση του ΚΚΕ για το τι ερχόταν να κάνει η Αριστερά, που τόση ελπίδα έταξε στον Ελληνικό λαό κι αντί γι’ αυτήν του έφερε τη λεπίδα.

Επειδή συνεχίζω να πιστεύω στις ιδέες και στις αξίες της Αριστεράς, τις οποίες δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ διέσυρε, επειδή το δικό μου χέρι δεν θα έκοβε ποτέ μισθούς και συντάξεις, επειδή το δικό μου χέρι δεν θα υπέγραφε ποτέ μνημόνια, επειδή το δικό μου χέρι δεν θα απλωνόταν ποτέ να αρπάξει τη λαϊκή κατοικία, επειδή εγώ εννοούσα όλα όσα έλεγα συμπαρατασσόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ κι επειδή θέλω να περπατάω με ψηλά το κεφάλι και να κοιτάω τους γείτονες, τους φίλους, τους συμπολίτες στα μάτια, αποδέχομαι την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης Κορδελιού Ευόσμου να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιό της και καλώ όλους τους τίμιους αριστερούς, όλους τους τίμιους αγωνιστές, όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους που παρασύρθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, να στηρίξουν και να ψηφίσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογές για μια κοινωνία αλλιώτικη κι ωραία, για μια κοινωνία στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων, με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του…»