Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔελτίο τύπου του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου για τα εγκαίνια της εικαστικής του...

Δελτίο τύπου του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου για τα εγκαίνια της εικαστικής του έκθεσης

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου “Παναγία Κρεμαστή” για τα την τελετή των εγκαινίων της εικαστικής του έκθεσης που πραγματοποιείται στο φουαγιέ του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Το δελτίου τύπου είναι το παρακάτω:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης του Συλλόγου μας με πρωτότυπα έργα στο φουαγιέ του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαρτίου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση της τελετής των εγκαινίων αλλά και ολόκληρης της Έκθεσης.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους εικαστικούς της καλλιτεχνικής ομάδας «Fireart» που ζωγράφισαν για την έκθεση, τη χορευτική ομάδα «red nation» της σχολής χορού «prodancers studio» της Βερονίκης Τσουγκράνη για την εκπληκτική χορογραφία που παρουσίασε, τους εκατοντάδες μαθητές που πήραν μέρος στον μαθητικό διαγωνισμό, την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, τους διευθυντές και τους καθηγητές των σχολείων που στήριξαν τον μαθητικό διαγωνισμό για τα 100 χρόνια από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, το δήμο της Θεσσαλονίκης που παραχώρησε το φουαγιέ του δημαρχείου και τους χορηγούς μας.

Ευχαριστούμε  επίσης τους επίσημους που παραβρέθηκαν στην τελετή των εγκαινίων κ.κ. Απόστολο Τζιτζικώστα Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Χατζηβρέττα Αντιπεριφερειάρχη δημόσιας υγείας και αλληλεγγύης Κεντρικής Μακεδονίας, Σταύρο Καλαφάτη βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Δελή βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Σωτήρη Αβραμόπουλο υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Χάρη Αηδονόπουλο Περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη της «Αλληλεγγύης» του Απόστολου Τζιτζικώστα και υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Κωνσταντινίδη δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης, Ειρήνη Κερογλίδου αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Ευόσμου και Κατερίνα Μπίλη αντιπρόεδρο του Ποντιακού πολιτιστικού συλλόγου Καλλιθέας-Συκεών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ