Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑ«Ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Ζησάκος σε ρόλο "συκοφάντη-Συριζοτρόλ"»

«Ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Ζησάκος σε ρόλο “συκοφάντη-Συριζοτρόλ”»

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νεάπολης Συκεών καταγγέλει τον Δημοτικό Σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Ζησάκο, ότι ανέλαβε τον άχαρο ρόλο της συκοφάντησης του δήμαρχου Πατρών Κώστα Πελετίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η παρακάτω:

«Σε ρόλο “συκοφάντη-Συριζοτρόλ”, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Νεάπολης-Συκεών

Τον άχαρο ρόλο του Συκοφάντη-Συριζοτρόλ ανέλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΣΥΡΙΖΑϊκής “ΑυΡΑ”, Χρήστος Ζησάκος, ανεβάζοντας στην προσωπική του σελίδα (face book) μια προβοκατόρική και ψεύτικη ανακοίνωση για τον κομμουνιστή Δήμαρχο της Πάτρας.
Η προσπάθεια σπίλωσης του Κώστα Πελετίδη, και μαζί μ’ αυτόν του ΚΚΕ, δεν αποτελεί ούτε τυχαίο, ούτε μεμονωμένο γεγονός.
Συντονισμένα σε πολλά ΣΥΡΙΖΑϊκά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβηκε αυτό το Σαββατοκύριακο (2-3/2/19) φωτογραφία που έδειχνε τον Κώστα Πελετίδη να συνομιλεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνοδευόμενη από την λεζάντα:

“Ο δήμαρχος Πάτρας Κωσταντίνος Πελετίδης του ΚΚΕ πήγε στην κομματική συγκέντρωση της ΝΔ με τον Μητσοτάκη.

Ωστόσο είχε αρνηθεί να παραστεί στο περιφερειακό συνέδριο, θεσμικά ήταν υποχρεωμένος, με κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό.

Τα συμπεράσματα δικά σας”

Κάτω από τη λεζάντα ακολουθούσε ένας ΣΥΡΙΖΑϊκος οχετός φράσεων του στυλ: “Η ξεφτίλα του #ΚΚΕ δεν έχει όρια”, “δεκανίκια της δεξιάς”, κλπ

Η πραγματικότητα βέβαια είναι εντελώς διαφορετική.

Δεν αφορά καμιά “κομματική συγκέντρωση της ΝΔ” αλλά πρόκειται για μια εκδήλωση της τοπικής εφημερίδας “Γνώμη” αφιερωμένη στη μνήμη του ιδρυτή της, με καλεσμένους φορείς της Τοπικής Διοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Παρών μάλιστα σε αυτή την εκδήλωση ήταν και ο υποψήφιος περιφερειάρχης του Σύριζα στη Δυτική Ελλάδα Απόστολος Κατσιφάρας (με κύκλο), ο οποίος βρίσκεται στην ίδια φωτογραφία που δημοσιεύουν, δίπλα ακριβώς στον Πελετίδη.

Αλήθεια, οι προβοκάτορες του ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνώρισαν ούτε τον υποψήφιο περιφερειάρχη τους;

Οι συνοδοιπόροι του Καμμένου συναγωνίζονται τώρα με τον ακροδεξιό Νικολόπουλο ποιος θα γράψει τη μεγαλύτερη χυδαιότητα ενάντια στον Πελετίδη και το ΚΚΕ.

Πιθανό να κερδίσετε ένα ακόμη “εύγε” από τ’ αφεντικά σας.

Άξιος ο μισθός σας, γκεμπελίσκοι.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ