Δεν έδινε παράνομα τα επιδόματα βαριάς και ανθυγιεινής εργασίας σε υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους…

0
21
TEST

Τελικά ο αγωνιστής διευθυντής που έδινε στους ηλεκτρολόγους και στους υδραυλικούς του δήμου επίδομα βαριάς και ανθυγιεινής εργασίας δεν το έδινε παράνομα. Τελικά ο αγωνιστής διευθυντής που κατηγορήθηκε ως κλέφτης, ως λαμόγιο, ως απατεώνας, που διασύρθηκε και διασύρεται ακόμα στο πανελλήνιο ενώ δικαιώνεται στη μία μετά την άλλη τις δικαστικές διαμάχες, δεν έδινε παράνομα ούτε τα επιδόματα βαριάς και ανθυγιεινής εργασίας στους ηλεκτρολόγους και στους υδραυλικούς. Έτσι αποφάσισε ανώτατο δικαστήριο παρά τις κραυγές διάφορων «καλοθελητών» που προσπάθησαν να εξοντώσουν ηθικά τον αγωνιστή διευθυντή και συνδικαλιστή.

Τι έκανε ο αγωνιστής διευθυντής και βρέθηκε κατηγορούμενος;! Χορηγούσε επίδομα βαριάς και ανθυγιεινής εργασίας σε ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς του δήμου και κάποιοι συνδικαλιστές (που το ΠΑΜΕ τους λέει εργοδοτικούς) πήγαν και τον κατήγγειλαν γιατί, κατά την δική τους ερμηνεία του νόμου, δεν έπρεπε να το χορηγεί! Οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές βέβαια δηλώνουν ότι είναι με το μέρος των εργατών, αλλά επίσης δηλώνουν ότι μέχρι να επιβάλουν το δίκιο του εργάτη, θα καταγγέλλουν όποιον ευνοεί τον εργάτη παραβαίνοντας τον νόμο που πίνει το αίμα του εργάτη! Γι’ αυτήν την άποψη και για άλλες παρόμοιες απόψεις και στάσεις το ΠΑΜΕ τους είπε εργοδοτικούς συνδικαλιστές κι εκείνοι του έκαναν μήνυση, ποινικοποιώντας την πολιτική ζωή του δήμου και μετατρέποντάς την σε μια απέραντη αίθουσα δικαστηρίου.

Εδώ έρχεται όμως το απίστευτο και το οξύμωρο! Αστοί δικαστές, αστική εξουσία δηλαδή, έρχονται να δικαιώσουν τον αγωνιστή διευθυντή και συνδικαλιστή που έδινε τα βαρέα και ανθυγιεινά επιδόματα, ενώ συνδικαλιστές (που το ΠΑΜΕ τους λέει εργοδοτικούς) προσπάθησαν να τον σταυρώσουν. Ούτε οι δικαστές δεν άντεξαν να ψάξουν να βρουν κάπου να πατήσουν για να βγάλουν παράνομο το Βαρύ και Ανθυγιεινό στους ηλεκτρολόγους και στους υδραυλικούς, όπως άντεξαν να κάνουν συγκεκριμένοι συνδικαλιστές που το ΠΑΜΕ τους αποκαλεί εργοδοτικούς.

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που διέσυραν τον αγωνιστή διευθυντή κι άλλους αγωνιστές προϊσταμένους με ένα σωρό συκοφαντικές, με βάση πλέον και δικαστικές αποφάσεις, καταγγελίες, αντί να προχωρήσουν στην αποκατάσταση του ονόματος, της τιμής και της υπόληψης των αγωνιστών διευθυντών και προϊσταμένων, των αγωνιστών συνδικαλιστών, ξεθάβουν καταγγελίες και κατηγορίες που έχουν καταρρεύσει για να τους λασπώσουν για άλλη μια φορά και για να συνεχίσει η ηθική τους εξόντωση.

Όσο για το πώς αισθάνονται οι αγωνιστές διευθυντές και συνδικαλιστές γιατί ήρθε η ώρα να δικαιωθούν, αντί να πούνε ότι αισθάνονται δικαιωμένοι, δηλώνουν κουρασμένοι και εξοντωμένοι από τα περίπου οκτώ χρόνια που έχασαν μέχρι τώρα προσπαθώντας να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες. Καμία δικαίωση δεν μπορεί να φέρει πίσω τα χρόνια που χάθηκαν για απαντήσεις σε συκοφαντικές καταγγελίες, άλλοτε επώνυμες κι άλλοτε ανώνυμες, καμία δικαίωση δεν μπορεί να αποκαταστήσει την ψυχολογική φθορά που έχουν υποστεί.

Βασίλης Κιμ.

Ψεύτικα προβοκατόρικα δημοσιεύματα σε βάρος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου