Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤέτοια χαϊβάνια που είμαστε, τέτοιους Δημάρχους θα έχουμε

Τέτοια χαϊβάνια που είμαστε, τέτοιους Δημάρχους θα έχουμε

Χθες Τετάρτη 23 Γενάρη 2019 στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έγινε μια καταγγελία. Με βάση τον νόμο ο Δήμαρχος, για να καλύψει εξειδικευμένες ανάγκες από ειδικούς, από τους οποίους πολύ πιθανό να μην είναι στελεχωμένες οι υπηρεσίες, έχει δυνατότητα να προσλαμβάνει έναν αριθμό ειδικών συνεργατών. Μέσα από αυτή την δυνατότητα έγινε παλιότερα προσπάθεια να καλυφθεί η ανάγκη από μηχανικούς έτσι ώστε να ελεγχθούν τα σχολεία μας για να μπορέσουν να βγάλουν πολεοδομική άδεια και άδεια πυρασφάλειας. Σε άλλη περίπτωση καταγράφηκαν προβλήματα στα σχολικά κτίρια για να μπορέσει να γίνει μελέτη και να αποκατασταθούν. Σε κάθε περίπτωση η πρόσληψη ειδικών συνεργατών πρέπει να υπηρετεί, να λύνει, υπάρχουσες ανάγκες που δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν με το υφιστάμενο προσωπικό.

Και μιας και μιλάμε για τον Δήμο Κορδελιού Εύοσμου που έχει όλα τα προβλήματα λυμένα, θα μπορούσαμε να κάνουμε μερικές προτάσεις…

Θα μπορούσαμε να προσλάβουμε ως ειδικό συνεργάτη, κατά προτεραιότητα την κυρία Πατουλίδου, για να διαπιστώνει ότι η δυσοσμία έρχεται από τη θάλασσα, όπως μας είπε στο πρόσφατο παρελθόν…

Επειδή όμως είμαστε χαϊβάνια και δεν θα καταλάβουμε και πολλά, πολύ σωστά έπραξε ο Δήμαρχος και προσέλαβε για ειδικούς συνεργάτες δύο δημοσιογράφους όχι για να λύσει φυσικά κανένα πρόβλημα αλλά για να τα εξαφανίσει. Να μας πείσει δηλαδή ότι όλο αυτό που ζούμε είναι και φυσιολογικό και ιδανικό. Ίσως οι προσληφθέντες δημοσιογράφοι να μας πείσουν ότι όλα είναι στη φαντασία μας, ίσως να μας πούνε ότι οι δρόμοι ποτάμια και τα πεζοδρόμια λίμνες με μια μικρή βροχή είναι δημιουργήματα του μυαλού μας, ίσως να καταφέρουν να μας πείσουν ακόμα ότι και τα βρεγμένα έως το γόνατο πόδια μας από το νερό της βροχής είναι ένα matrix το οποίο ζούμε, μια εικονική πραγματικότητα.

Και επειδή πολλοί θα χαρούνε από την παραπάνω επίθεση στον δήμαρχο, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι όλοι αυτοί οι πολυχρησιμοποιημένοι και εκλεγμένοι με διάφορες παρατάξεις και ονόματα δημοτικοί άρχοντες που διεκδικούν τον διοίκηση του Δήμου, έκαναν το ίδιο στο παρελθόν ως διοικήσεις και θα έκαναν το ίδιο και τώρα και πάντοτε.

Προσοχή λοιπόν, όταν σε 4 μήνες θα βρεθούμε μπροστά στην κάλπη, μην τους κάνουμε να γελάσουν ακόμα μία φορά μαζί μας και σιγοψιθυρίσουν ότι για άλλη μια φορά μας κατάφεραν και ψηφίσαμε με τα μπροστινά τα πόδια.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ