Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜε αντιασφυξιογόνες μάσκες, γαλότσες και στολές ΡΒΧΠ η κυκλοφορία στον δήμο Κορδελιού...

Με αντιασφυξιογόνες μάσκες, γαλότσες και στολές ΡΒΧΠ η κυκλοφορία στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου οι κάτοικοι πρέπει πλέον να κυκλοφορούν με αντιασφυξιογόνες μάσκες γιατί η δυσοσμία έχει γίνει μόνιμη κατάσταση. Χρόνια ολόκληρα μία βρώμα απλώνεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και οι αρμόδιοι αναζητούν την πηγή της άλλοτε με λαγωνικά, άλλοτε με προηγμένα μηχανήματα μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που αγοράζονται με χορηγίες από βιομηχανίες κι άλλοτε με μηνύσεις. Η δυσοσμία όμως καλά κρατεί και η πηγή της θυμίζει εκείνο το «ψάξε, ψάξε δεν θα τη βρεις». Οι κάτοικοι όμως του δήμου ζουν με αυτήν τη δυσοσμία και μάλιστα δεν γνωρίζουν τις συνέπειές της στην υγεία τους. Οι αρμόδιοι από την πλευρά τους απλά «κυλούν» τα χρόνια κι έτσι περνάει ο καιρός, περνάει και η παλιοζωή.

Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου οι κάτοικοι πρέπει να κυκλοφορούν με γαλότσες, αφού με μια απλή βροχή δρόμοι γίνονται ποτάμια και πεζοδρόμια γίνονται λίμνες. Κάνει το λάθος ένας «τετραπέρατος» και βγαίνει με τη χθεσινή βροχή στο δρόμο. Πρέπει να διανύσει μία απόσταση 500 μέτρων. Το νερό φτάνει ως το γόνατο. Αλλά κι αυτοί που επέλεξαν να κινηθούν με αυτοκίνητο και χρειάστηκε να περπατήσουν μερικά μέτρα, μούσκεμα ως το γόνατο έγιναν. Αυτοί όλοι όμως που έχουν ευθύνη γι’ αυτά τα χάλια των δρόμων ποταμών και των πεζοδρομίων λιμνών θα ξαναζητήσουν την ψήφο του κόσμου, άλλοι ως παλιοί και άλλοι ως νέοι επίδοξοι σωτήρες του δήμου.

Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου οι κάτοικοι θα πρέπει να φορούν και στολές Ραδιο-Βιοχημικού πολέμου αφενός γιατί δεν ξέρουν την πηγή και τις συνέπειες της δυσοσμίας στον ανθρώπινο οργανισμό και αφετέρου, όταν βαδίζουν στο πεζοδρόμια με βροχή και περνάει ένας Καραγκιόζης οδηγός με μεγάλη ταχύτητα από τον δρόμο-ποταμό, να μην γίνονται «παπάκια»!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ