Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠαραιτήθηκε ένας διαγραμμένος δημοτικός σύμβουλος από τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!

Παραιτήθηκε ένας διαγραμμένος δημοτικός σύμβουλος από τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018, του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ζήτησε και πήρε τον λόγο ο δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης κύριος Φωτιάδης Χρήστος, ο οποίος ξεκίνησε να αναγιγνώσκει την επιστολή της παραίτησής του από τη διοίκηση του δήμου. Στην ανάγνωση της επιστολής παραίτησης από τον κύριο Φωτιάδη παρενέβη ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κύριος Πέτρος Σούλας επισημαίνοντας ότι η παραίτηση του κυρίου Φωτιάδη είναι ετεροχρονισμένη αφού η διοίκηση τον είχε διαγράψει πριν αυτός παραιτηθεί! Δηλαδή ο κύριος Φωτιάδης είχε διαγραφεί από την διοίκηση πριν αποφασίσει να παραιτηθεί! Δηλαδή σήμερα είχαμε την παραίτηση ενός διαγραμμένου δημοτικού συμβούλου της διοίκησης! Είτε παραιτημένος, είτε διαγραμμένος, το δημοτικό συμβούλιο σήμερα ενημερώθηκε για τις εξελίξεις.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ1. Δυστυχώς για τα κέρδη τους, τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα έχουν managers που δεν ανταποκρίνονται στο επίπεδο καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας, γιατί αν ανταποκρίνονταν θα είχαν απευθείας μετάδοση από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και θα έβγαζαν πολλές παράδες!

ΥΓ2. Μετά την παραίτηση-διαγραφή του κυρίου Φωτιάδη η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έμεινε με 19 συμβούλους από τους 26 που εξέλεξε στο σύνολο των 45 συμβούλων του δημοτικού συμβουλίου.

ΥΓ3. Άραγε ο κύριος Φωτιάδης θα παραμείνει ανεξάρτητος ή θα πάει σε κάποια παράταξη κι αν θα πάει σε κάποια παράταξη, σε ποια παράταξη θα πάει;!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ