Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Μπάντα Δρόμου «Κρουστόφωνο» σε Κορδελιό και Εύοσμο

Η Μπάντα Δρόμου «Κρουστόφωνο» σε Κορδελιό και Εύοσμο

Στους ξέφρενους εορταστικούς ρυθμούς της πιο ξεχωριστής μουσικής Μπάντας Δρόμου “ΚΡΟΥΣΤΟΦΩΝΟ” θα χτυπήσει η καρδιά του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου την προπαραμονή των Χριστουγέννων (Κυριακή 23 Δεκεμβρίου), σε μια Χριστουγεννιάτικη μουσική παράσταση που θα σκορπίσει χαρά, κέφι και ενθουσιασμό στις 2 κεντρικές πλατείες του δήμου μας. 

Η 20μελής Μπάντα Δρόμου με πολύχρωμες στολές θα βρεθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου:

►11:00-12:00 στο αμφιθέατρο του Πεζόδρομου της Εθνικής Αντίστασης στο Κορδελιό και

►12:00 -13:00 στην πλατεία Ευόσμου

Υπό τους ήχους κρουστών (νταούλια, αφρικάνικα τύμπανα, ντέφια, κουδούνες, σφυρίχτρες, μαράκες, ταμπούρα, κ.ά.) η μπάντα του Κρουστόφωνου θα παρελαύνει παίζοντας και τραγουδώντας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Αγγλόφωνα κ.α.), διασκευασμένα με κέφι για κρουστά και χορό. Τα νταούλια, τα αφρικάνικα τύμπανα, τα ντέφια, οι κουδούνες, οι σφυρίχτρες, οι μαράκες, τα ταμπούρα και πλήθος άλλων κρουστών με τους ξέφρενους ρυθμούς τους, μαζί με τις τρομπέτες και τα τρομπόνια, θα εμψυχώσουν και θα παρασύρουν το κοινό να συμμετάσχει στο χορό και στο τραγούδι.

Το μουσικό υπερθέαμα εντάσσεται στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια του Τμήματος Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ