Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού, του Έθνους...

«Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού, του Έθνους και των ΕΛΠΕ»!

Φωτογραφία του Κλεάνθη Χαϊδευτού

Σήμερα που τα ΕΛΠΕ ντουμάνιασαν τον Εύοσμο και το Κορδελιό δεν λειτουργούν οι σταθμοί μέτρησης της ρύπανσης στη Θεσσαλονίκη!!!

Σήμερα το πρωί, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, από τις εγκαταστάσεις τους στην Δυτική Θεσσαλονίκη, κυριολεκτικά ντουμάνιασαν την περιοχή από τον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου μέχρι και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Το video και οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικά.

Σήμερα «εντελώς τυχαία» από τους επτά σταθμούς μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης αρμοδιότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δεν λειτούργησε κανένας…
Ειδικά για τον επίμαχο σταθμό μέτρησης του Κορδελιού, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ, η Π.Κ.Μ. διατυμπάνιζε πριν λίγες μέρες πως αναβαθμίστηκε, ενώ σήμερα δεν δίνει καμία μέτρηση.

Θεωρητικά αυτές τι μέρες γίνονται «έρευνες» για την πηγή της ρύπανσης από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στην δυτική πλευρά της πόλης, ενώ παρόμοιες έρευνες διεξάγονται από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης αλλά και το τμήμα της Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Για το υπουργείο Περιβάλλοντος δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια, μιας και το μόνο με το οποίο που ασχολείται, είναι πότε θα υπογράψει την επομένη σύμβαση για την παραχώρηση δικαιωμάτων στα ΕΛΠΕ για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην Δυτική Ελλάδα…

Για την υπόθεση του φακελώματος ELPEGATE φυσικά δεν λέγεται κουβέντα…

Στην επικείμενη αναθεώρηση του Συντάγματος θα πρέπει να γίνει μία και μόνο τροποποίηση στο άρθρο 1 παράγραφο 3 έτσι ώστε να αναφέρει:
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους «ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ SPIROS J. LATSIS» και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Ανάρτηση στο facebook του Κλεάνθη Χαϊδευτού στις 3/12/2018

Ο Κλεάνθης Χαϊδευτός είναι ο πολίτης που αποκάλυψε το φακέλωμα πολιτών, δημοτικών συμβούλων και φορέων από εταιρία με την οποία συνεργαζόταν τα ΕΛΠΕ

https://www.facebook.com/100000144865660/videos/2357509407597198/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ