Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο πάρκο «Κύπριων Αγωνιστών» του Ελευθερίου Κορδελιού στους τοκογλύφους!

Το πάρκο «Κύπριων Αγωνιστών» του Ελευθερίου Κορδελιού στους τοκογλύφους!

Το μισό πάρκο «Κύπριων Αγωνιστών, Τ. Ισαάκ και Σ. Σολωμού» που βρίσκεται στην περιοχή της Διαλογής Ελευθερίου Κορδελιού του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και φέρει τη σφραγίδα του Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, δόθηκε σαν ενέχυρο στους τοκογλύφους δανειστές μέσω του Υπερταμείου. Μετά το στρατόπεδο Ζιάκα, τον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στη Διαλογή Ελευθερίου Κορδελιού και το πάρκο των «Κυπρίων Αγωνιστών» περνάει ως ενέχυρο στο Υπερταμείο.

Βαρέλι δίχως πάτο αυτή η ιστορία με τα ενέχυρα, αλλά το πιο σοβαρό σ’ αυτήν την υπόθεση είναι το γεγονός ότι ούτε οι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν έχουν αναδείξει το τεράστιο αυτό σκάνδαλο της απόδοσης δημοσίων ακινήτων του δήμου στο Υπερταμείο! Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες εδώ και δυο περίπου εβδομάδες που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η ένταξη στο Υπερταμείο του στρατοπέδου Ζιάκα, δεν έχουν αντιδράσει καθόλου. Είναι αξιοπερίεργο που οι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, οι οποίοι δηλώνουν βαθύτατα θρησκευόμενοι και οι οποίοι πριν μια εβδομάδα υποδέχτηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη στον Εύοσμο, δεν έχουν αντιδράσει ούτε μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την παραχώρηση ως ενέχυρο Ιερού ναού του δήμου στο Υπερταμείο, έστω για να ενημερώσουν τους διαδικτυακούς τους φίλους!

Τη Δευτέρα 8 Οκτώβρη πάντως στις 7 το απόγευμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου ειδικά γι’ αυτό το θέμα. Η Λαϊκή Συσπείρωση κατά τη συνεδρίαση θα παρουσιάσει αναλυτικό κατάλογο των δημοσίων ακινήτων του δήμου που εντάσσονται στο Υπερταμείο.

Χ.Κ.

Ναός του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ενέχυρο στο Υπερταμείο!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το στρατόπεδο Ζιάκα ενέχυρο στην τρόικα!

Το γήπεδο ποδοσφαίρου της Διαλογής Ελευθερίου Κορδελιού ενέχυρο στους τοκογλύφους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ