Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΤην πρόκριση στους ομίλους του Europa League διεκδικεί ο Ολυμπιακός

Την πρόκριση στους ομίλους του Europa League διεκδικεί ο Ολυμπιακός

Στο πρώτο παιχνίδι, την περασμένη Πέμπτη, ο Ολυμπιακός πήρε σημαντική νίκη με 3-1 απέναντι στην Μπέρνλι. Σήμερα, θέλει να μετατρέψει αυτό το προβάδισμα σε πρόκριση στους ομίλους του Europa League, καθώς αντιμετωπίζει την Μπέρνλι στην Αγγλία (21.45, Cosmote Sport 1).

Σίγουρα το έργο των «ερυθρολεύκων» δεν είναι εύκολο κάτι που υπογράμμισε και ο τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς κατά τη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, αποκηρύσσοντας μάλιστα και τον τίτλο του φαβορί που έδωσε στην ομάδα του Πειραιά ο προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάις.

«Όχι, δεν το δέχομαι αυτό. Ξέρουμε πόσο καλή μπορεί να γίνει η Μπέρνλι στην έδρα της. Είναι μία ομάδα που κατέκτησε την 7η θέση πέρσι στην Premier League. Σίγουρα αυτό δεν το κατέκτησε χωρίς να είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να έχουμε το ίδιο ανταγωνιστικό πνεύμα, να είμαστε δυνατοί», είπε συγκεκριμένα ο Πορτογάλος.

Συμπλήρωσε μάλιστα πως «έχουμε ένα πλεονέκτημα, αλλά η Μπέρνλι μέσα στην έδρα της θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μη χάσουμε το πλεονέκτημα. Θα παίξουμε απέναντι σε μία καλά οργανωμένη ομάδα. Είναι μία ομάδα που μπορεί να γίνει επικίνδυνη επιθετικά και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να κάνουμε το παιχνίδι από την πλευρά μας και να πάρουμε την πρόκριση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ