Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓελοίες παραδόσεις - παραλαβές αντιδημαρχιών…

Γελοίες παραδόσεις – παραλαβές αντιδημαρχιών…

Η γελοιότητα θα δώσει και θα πάρει με τόσους υποψηφίους δημάρχους προερχόμενους από την απερχόμενη διοίκηση, καθώς όλοι θα προσπαθούν να πάρουν επίκαιρη θέση για το προβάδισμα στις επερχόμενες εκλογές! Επειδή όμως όλοι αυτοί οι υποψήφιοι δήμαρχοι, που προέρχονται από κοινή μήτρα, δεν έχουν καμία πολιτική διαφορά, θα κάνουν πράγματα για να κερδίσουν τις εκλογές με τα οποία θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!

Στα πλαίσια λοιπόν αυτά, αντιδήμαρχος της διοίκησης που παραιτήθηκε, κατά την παράδοση της αντιδημαρχίας στον νέο αντιδήμαρχο αφού είπε ότι παραιτήθηκε γιατί έχει άλλες αντιλήψεις από την διοίκηση, καλωσόρισε τον νέο αντιδήμαρχο τονίζοντας ότι και αυτός έχει τις ίδιες αντιλήψεις με τον ίδιο! Λίγο ή πολύ ο απερχόμενος αντιδήμαρχος είπε στους εργαζόμενους της υπηρεσίας που προΐστατο ότι ο νέος αντιδήμαρχος συμφωνεί με τον ίδιο κι όχι με τον δήμαρχο που τον τοποθέτησε σ’ αυτήν την θέση. Πετάχτηκε τότε ένας εργαζόμενος και ρώτησε εάν η επισήμανση του απερχόμενου αντιδημάρχου σημαίνει ότι σύντομα θα παραιτηθεί και ο νέος αντιδήμαρχος και το γέλιο που ακολούθησε δε λέγεται αφού πρώην και νυν αντιδήμαρχος πάγωσαν από την αμηχανία!

Το ακόμα γελοιωδέστερο είναι ότι ο νυν αντιδήμαρχος δεν διέψευσε τον πρώην για την «εξυπνάδα» που ξεστόμισε, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε να αναλαμβάνονται αντιδημαρχίες από ανθρώπους που είναι έτοιμοι να μεταπηδήσουν σε άλλη παράταξη, προκειμένου από τη θέση του αντιδημάρχου να ισχυροποιήσουν τη θέση τους. Με όσα θα ακολουθήσουν δεν θα γελάσει μόνο το παρδαλό κατσίκι, αλλά θα γελάσουν και τα σαλιγκάρια, θα γελάσουν και οι πέτρες!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ