Socialize

Socialize

Socials

Reunion 165x265

Ε όχι ο ΣΥΡΙΖΑ ίδιος με τη Νέα Δημοκρατία!

05-08-2018

Ε όχι! Να σταματήσουν επιτέλους οι συγκρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σαν τη Νέα Δημοκρατία! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με τη Νέα Δημοκρατία! Η οποιαδήποτε προσπάθεια σύγκρισης ή πολύ περισσότερο ταύτισης του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί ύβρη για τη Νέα Δημοκρατία! Δεν θυμόμαστε τη Νέα Δημοκρατία το 2007, τότε δηλαδή που με την εγκληματική της πολιτική και με τη φονική αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην Ηλεία η οποία οδήγησε στο θάνατο δεκάδες συμπολίτες μας, να συσκοτίζει τα στοιχεία των νεκρών και των αγνοουμένων και να υβρίζει νεκρούς και ζωντανούς που υπέστησαν τις συνέπειες της πυρκαγιάς! Στο μόνο που ταίριαζε η Νέα Δημοκρατία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η επίρριψη των ευθυνών τις πυρκαγιάς στον «στρατηγό» άνεμο! Κατά τα άλλα η οποιαδήποτε σύγκριση των Πολάκηδων, των Τόσκηδων, των Τσίπρηδων, των Παππάδων, των Τζανακόπουλων, των Δούρηδων με τους Νεοδημοκράτες, αποτελεί πραγματική ύβρη για τους Νεοδημοκράτες. ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία ασκούν την ίδια αντιλαϊκή και πολλές φορές εγκληματική σε βάρος του λαού πολιτική, αλλά η Νέα Δημοκρατία ποτέ δε φώναξε στα μούτρα νεκρών και ζωντανών ότι καλά έκανε και τους έκαψε γιατί έχτισαν αυθαίρετα. ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία μπορεί να υπηρετούν το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα, αλλά η Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν έταξε στον κόσμο «σοσιαλισμό» και κατόπιν του είπε ότι ο δρόμος για τον σοσιαλισμό περνάει από την βαρβαρότερη εφαρμογή των μνημονίων! Οι Νεοδημοκράτες είναι εχθροί του λαού όπως ακριβώς είναι και οι Συριζαίοι, αλλά οι Νεοδημοκράτες δεν είναι λωποδύτες όπως είναι οι Συριζαίοι. Για όποιον θεωρεί όλα τα παραπάνω υπερβολικά σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτουμε την ανάρτηση του γνωστού και μη εξαιρετέου Πολάκη σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, προκειμένου όποιος μπορεί να θυμηθεί παρόμοια αθλιότητα υπουργού ή οποιουδήποτε άλλου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας το 2007!

Κώστας Β.

«Λοιπόν, ακούστε καλά επιτελεία των ΜΜΕ της διαπλοκής ,επειδή έχω βαρεθεί αυτές τις μέρες τη διαστρέβλωση ,τον πόλεμο ,τη Χολή ,το μίσος ,τη λυσσώδη λαχτάρα σας να ρίξετε τη κυβέρνηση αξιοποιώντας με τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική τυμβωρυχία που έχει να επιδείξει η παγκόσμια ιστορία ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ της 23ης Ιουλίου !!!

Ορμήσατε σαν ύαινες να κατασπάραξετε ότι κινείται διαστρεβλώνοντας λόγια, παίζοντας με τα λεπτά ,κατασκευάζοντας φεικ νιους ,ανεβάζοντας φωτογραφίες με πτώματα ,υποτιμώντας την αλληλεγγύη του κόσμου, μην προβάλλοντας τα μέτρα ανακούφισης ,διασπείροντας ψεύδη για τους Πυροσβέστες τους λιμενικούς το εκαβ ,τις υπηρεσίες της Περιφέρειας , μπερδεύοντας επίτηδες τον αριθμό των νεκρών με τον αριθμό των σάκων που μεταφέρθηκαν στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες , με ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ :

Όχι την ανάδειξη της αλήθειας ,όχι τη θλίψη για τους νεκρούς ,όχι την αντιμετώπιση άμεσα και μακροπρόθεσμα των αποτελεσμάτων και των αιτιών αυτών των τραγωδιών

ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΧΑΟΣ ,ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ,ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!

Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό είχα την τιμητική μου από σας !

Δεν μπορέσατε να ψελλίσετε ΜΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ τις πρώτες πέντε μέρες μετά την καταστροφή για την ετοιμότητα και το βαθμό ανταπόκρισης του δημοσίου συστήματος υγείας την ώρα της κρίσης που μετέφερε με το εκαβ και περιέθαλψε στα νοσοκομεία 187 ασθενείς και εκατοντάδες άλλους στο λιμάνι της ραφήνας ,και στα κέντρα υγείας της περιοχής !!!

Γι αυτό αρχίσατε με τους μηχανισμούς της μαύρης προπαγάνδας ,

(μετά απο πέντε μέρες )

-να χρησιμοποιείτε και να διαδίδετε σε Σαιτ και ΜΜΕ περυσινές μου δηλώσεις για τη φωτιά της Ζακύνθου ως φετινές

-,να κατασκευάζετε ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ λογαριασμούς μου στο τουιτερ με ανύπαρκτες δηλώσεις μου ,

-να βάζετε λαμόγια και απολυμένους λόγω κακουργημάτων να δηλώνουν πως οι υπηρεσίες του Κεελπνο δεν δούλευαν ,

-κομματικούς εγκάθετους συνδικαλιστές της Ποεδην και του Σωματειου Αθήνας του ΕΚΑΒ που σδεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωη τους ,να δηλώνουν απίθανα πράγματα για νεκρούς να βγάζουν φωτογραφίες με νεκροσακους, να παίζουν με ώρες αφίξεων ασθενοφόρων ,να υποτιμούν και να υπονομεύουν το ηρωικό έργο των συναδέλφων τους εκαβιτων ,γιατρών και νοσηλευτών

-να καλείτε να παραιτηθώ εγώ ,οι άλλοι υπουργοί ,ο Τσίπρας, γιατί δεν είπαμε για νεκρούς την ώρα της σύσκεψης όταν ΜΟΛΙΣ επιβεβαιώσαμε την εικόνα της καταστροφής βγήκε με τον πιο επίσημο τρόπο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να δηλώσει την ύπαρξη “πάνω από είκοσι νεκρών” στις 2.30 τη νύχτα της Δευτέρας .

-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ επεισόδιο το σημερινό με τη συνέντευξη μου στο ΑΠΕ που δεν λέτε τι λέω ,άλλα μου καταλογίζετε ασέβεια(!!!!) στους νεκρούς παίζοντας με το “θολώνω” και το “μαυρίζω” !!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ρετάλια της δημοσιογραφίας και εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ :

-Εμένα η ΨΥΧΗ μου ΜΑΥΡΙΣΕ από την απώλεια των ανθρωπίνων ζωών γιατί 18 χρόνια ΕΧΩ δώσει χιλιάδες ώρες από τη ζωή μου για να σώσω ανθρώπους στο χειρουργείο και στις Μονάδες εντατικής θεραπείας ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!

-Εσάς όμως έχει ΘΟΛΩΣΕΙ το μάτι σας από το ΜΙΣΟΣ απέναντι σε αυτή τη κυβέρνηση που σας έκοψε το τσάμπα χρήμα διαφήμισης ,δεν σας αφήνει να κάνετε “δουλειές “,βγάζει τη χώρα απ τα μνημόνια και τη χρεωκοπία που η κλεψιά των πολιτικών και οικονομικών σας αφεντικών την έριξε !!!!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ !!

Είμαστε πολύ καθαροί για να μπορέσετε να μας βρωμίσετε με τη λάσπη σας .

Η 21η Αυγούστου είναι κοντά όση τυμβωρυχία και να κάνετε…

Παύλος Πολάκης αν Υπ υγείας»

You must be logged in to post a comment Login