Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑπεργία των δημοτικών υπαλλήλων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Απεργία των δημοτικών υπαλλήλων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Φωτογραφία αρχείου

Σε απεργία προχώρησαν οι δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου με απόφαση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης για το θέμα των καταγγελιών σε βάρος εργαζομένων του δήμου. Ο Σύλλογος αποφάσισε να δώσουν οι εργαζόμενοι αγωνιστική απάντηση στους δήθεν υπερασπιστές της διαφάνειας, στους τιμητές των πάντων που στέλνουν τους εργαζόμενους στα δικαστήρια προσπαθώντας να τους τρομοκρατήσουν, που τους συκοφαντούν, που προσπαθούν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες τους. Ο Σύλλογος καλεί σε οργανωμένο αγώνα ενάντια στην αντιδραστική αξιολόγηση, ενάντια στην κατάργηση των «βαρέων και ανθυγιεινών, ενάντια στη μείωση του αφορολογήτου, που σημαίνει περαιτέρω  μείωση των μισθών.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης είχε προχωρήσει και την Πέμπτη 21 Ιουνίου σε στάση εργασίας για τους ίδιους λόγους, ενώ σήμερα, κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης, αντιπροσωπεία του έκανε παρέμβαση στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ