Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ αντιδήμαρχος παιδείας κύριος Σιταρίδης κατήγγειλε τη… διοίκησή του!

Ο αντιδήμαρχος παιδείας κύριος Σιταρίδης κατήγγειλε τη… διοίκησή του!

Ο αντιδήμαρχος παιδείας του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου κύριος Σιταρίδης Παύλος, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 21ης Ιουνίου, κατήγγειλε τη διοίκησή του! Πώς το έκανε αυτό;! Καταγγέλλοντας τον πρώην αντιδήμαρχο παιδείας κύριο Καμαρινό για έργα που έπρεπε να γίνουν στην παιδεία και δεν έγιναν! Μάλιστα ο κύριος Σιταρίδης είπε στην τοποθέτησή του ότι ουδέποτε ισχυρίστηκε πως ο κύριος Καμαρινός άφησε πίσω του καμένη γη, αφού παραδέχτηκε ότι ο κύριος Καμαρινός δεν κατέστρεψε τίποτα απ’ όσα προϋπήρχαν, αλλά δεν έκανε και τίποτα καινούργιο!

Απορούμε για το αν ο κύριος Σιταρίδης, παρ’ όλο που είναι εκπαιδευτικός, αντιλαμβανόταν ότι κατηγορούσε τη διοίκησή του για ανυπαρξία έργων, αφού ο κύριος Καμαρινός εξελέγη με τη διοίκηση Σούλα και ήταν αντιδήμαρχος της συγκεκριμένης διοίκησης, όπως είναι και ο κύριος Σιταρίδης τώρα! Δηλαδή εκτός του να κατηγορεί η μια διοίκηση την άλλη για έργα που δεν έγιναν, θα ζήσουμε και αντιδημάρχους της ίδιας διοίκησης και μάλιστα στην ίδια θητεία, να κατηγορούν ο ένας τον άλλον για έργα που δεν έγιναν!

Αν είναι έτσι όπως τα είπε στο δημοτικό συμβούλιο ο κύριος Σιταρίδης και αν την ευθύνη για το μηδενικό έργο στην παιδεία το φέρει μόνο ο κύριος Καμαρινός, γιατί η διοίκηση του κυρίου Σούλα, της οποίας αντιδήμαρχος είναι τώρα ο κύριος Σιταρίδης, περίμενε να παραιτηθεί μόνος του και να ανεξαρτητοποιηθεί ο κύριος Καμαρινός;! Δηλαδή εάν δεν παραιτούνταν από μόνος του ο κύριος Καμαρινός, ο δήμος δεν θα είχε την τύχη να έχει αντιδήμαρχο παιδείας τον κύριο Σιταρίδη που προσπαθεί να καλύψει την ανυπαρξία των προηγούμενων χρόνων του κυρίου Καμαρινού;! Δηλαδή εάν δεν παραιτούνταν από μόνος του ο κύριος Καμαρινός, ο κύριος Σιταρίδης κατά την προεκλογική περίοδο θα κατήγγελλε συνολικά τη διοίκησή του επειδή δεν έκανε τίποτα στην παιδεία;! Δηλαδή γιατί η διοίκηση Σούλα που ήθελε να κάνει έργα στην παιδεία, τα οποία φρενάρονταν από τον κύριο Καμαρινό, περίμενε να παραιτηθεί ο κύριος Καμαρινός και δεν τον διέγραφε ώστε να προχωρήσει στα έργα που έπρεπε να γίνουν χωρίς το εμπόδιο του κυρίου Καμαρινού;!

Και μιας και ο κύριος Σιταρίδης γνωρίζει και μιλάει την Ποντιακή, στο χωριό το δικό μας λένε για τέτοιες καταστάσεις «αγνά οβά, αγνά κοσάρας»*! Στο χωριό του κυρίου Σιταρίδη πως το λένε;!

Χαρίλαος Ταπαρίδης

*«Περίεργα αυγά, περίεργες κότες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ