Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΥποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ο Γιώργος Χατζηβρέττας στη θέση του Πέτρου Σούλα;!

Υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ο Γιώργος Χατζηβρέττας στη θέση του Πέτρου Σούλα;!

Νέος υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ο Γιώργος Χατζηβρέττας, ο οποίος πρόσφατα ψηφίστηκε για τη θέση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου από τη διοικούσα παράταξη;! Ο Γιώργος Χατζηβρέττας θα ηγηθεί στη θέση του νυν δημάρχου ή θα κάνει καινούργιο ψηφοδέλτιο, αφού χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου φάνηκε ότι έχει πάρει μαζί του όλους τους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης;!

 Σε μία απίστευτη αρχηγική εμφάνιση και σ’ ένα απίστευτο «καπέλωμα» του δημάρχου Πέτρου Σούλα προχώρησε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Χατζηβρέττας. Κατά τη συζήτηση από το δημοτικό συμβούλιο πρότασης της Λαϊκής Συσπείρωσης για διαγραφή μικροποσών που οφείλονται από ανθρώπους με αδυναμία πληρωμής, ο δήμαρχος Πέτρος Σούλας πρότεινε να υιοθετηθεί η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης ως ψήφισμα και εντός της εβδομάδας να γίνει νέα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με εμπεριστατωμένη εισήγηση για διαγραφή χρεών όσων αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν. Η Λαϊκή Συσπείρωση αποδέχτηκε την πρόταση του δημάρχου αλλά πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία παρενέβη ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για να πει ότι η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν μπορεί να υιοθετηθεί ούτε ως ψήφισμα! Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Λεωνίδας Ναθαναηλίδης ρώτησε ξανά τον δήμαρχο εάν αλλάζει την πρότασή του αφού ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου προτείνει την καταψήφισή του. Ο δήμαρχος απάντησε ότι επιμένει στην υιοθέτηση της πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης ως ψηφίσματος! Τελικά παρά την πρόταση του δημάρχου οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης ψήφισαν την πρόταση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου!

Δεν γνωρίζουμε εάν η παραπάνω ιστορία ήταν μεθοδευμένη. Δεν γνωρίζουμε εάν σ’ αυτήν την μεθόδευση ήταν αναμεμειγμένος και ο δήμαρχος. Δεν γνωρίζουμε εάν ο δήμαρχος ήθελε να κάνει τον καλό, εξαιτίας της παρουσίας φορέων και πολιτών που πήραν το λόγο κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ζήτησαν να ψηφιστεί η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, αφήνοντας τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να εκτεθεί κάνοντας τον κακό. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η εικόνα ενός δημάρχου του οποίου την πρόταση καταψηφίζουν οι σύμβουλοί του, ψηφίζοντας την πρόταση ενός άλλου συμβούλου του, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη και σίγουρα στις επερχόμενες εκλογές θα χρησιμοποιηθεί από τους πολιτικούς του αντιπάλους εάν τελικά ο δήμαρχος Πέτρος Σούλας είναι υποψήφιος ξανά και δεν αντικατασταθεί από τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, κύριο Γιώργο Χατζηβρέττα! Γιατί καμιά φορά ακόμα και μια μεθόδευση ανοίγει τα φτερά των φερέλπιδων νέων προς τη δημαρχεία, την πρωθυπουργία κ.ο.κ.!

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ