Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑπίστευτο σκάνδαλο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Απίστευτο σκάνδαλο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Επειδή υπάρχουν κάτοικοι που αναρωτιούνται αν τελικά υπάρχουν σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τους διαβεβαιώνουμε ότι υπάρχουν και ένα τέτοιο σκάνδαλο αποκαλύφθηκε πριν λίγο καιρό. Πριν από μερικές ημέρες λοιπόν αποκαλύφθηκε ότι η κυβέρνηση έχει ήδη νοικιάσει το στρατόπεδο Ζιάκα στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης Ανώνυμη Εταιρία (ΚΑΘ ΑΕ). Για το συγκεκριμένο σκάνδαλο όμως κανένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε ερώτηση στο Κοινοβούλιο. Για το συγκεκριμένο σκάνδαλο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «βάζουν πλάτη»! Μάλιστα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντί να ρωτήσουν γι’ αυτό το σκάνδαλο στη Βουλή ρωτούν για άλλα σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Θα αναρωτηθεί κανένας γιατί το ξεπούλημα του στρατοπέδου Ζιάκα είναι σκάνδαλο, αφού γίνεται με νόμιμες διαδικασίες! Το ξεπούλημα του στρατοπέδου Ζιάκα είναι σκάνδαλο γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση τάζοντας μεταξύ άλλων ότι τα στρατόπεδα θα γίνουν νησίδες πρασίνου, αθλητισμού και πολιτισμού και τώρα τα δίνει σε ιδιώτες. Το ξεπούλημα του στρατοπέδου Ζιάκα είναι σκάνδαλο γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κορόιδεψε τον κόσμο και για τη χρήση των στρατοπέδων. Εάν ο κόσμος ήθελε να ξεπουληθούν τα στρατόπεδα θα ψήφιζε τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ γιατί αυτούς ξέρει και αυτούς εμπιστεύεται στα ξεπουλήματα! Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε φιλότιμες προσπάθειες και ξεπέρασε στο ξεπούλημα τους πάντες, οπότε στις επόμενες εκλογές μπορεί κάποιος να τον εμπιστευτεί ως πραματευτή. Σ’ αυτές τις εκλογές όμως ο ΣΥΡΙΖΑ άρπαξε την ψήφο του λαού παριστάνοντας τον επαναστάτη και τάζοντας ότι δεν θα ξεπουλήσει. Για τον παραπάνω λόγο το ξεπούλημα του στρατοπέδου Ζιάκα είναι σκάνδαλο, αλλά είναι σκάνδαλο και για έναν ακόμα λόγο εξίσου σοβαρό. Το στρατόπεδο Ζιάκα έπρεπε να γίνει πάρκο γιατί το μεγαλύτερο πάρκο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, σ’ έναν τεράστιο δήμο και σε πληθυσμό και σε έκταση, στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βορείου Ελλάδας, μπορεί να μην είναι μεγαλύτερο από 500 τετραγωνικά μέτρα! Βέβαια για την Αριστερά της οικολογίας και των κινημάτων μικρή σημασία έχει το πάρκο αν αυτό μπορεί να γίνει… λαχαναγορά! Δυστυχώς μέχρι σήμερα, και μετά την αποκάλυψη του συγκεκριμένου σκανδάλου, ούτε τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πάρει θέση. Συμφωνούν δηλαδή να δοθεί το στρατόπεδο Ζιάκα στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης Ανώνυμη Εταιρία (ΚΑΘ ΑΕ);!

Βασίλης Κιμ.

Υ.Γ. Εκτός από τους βουλευτές και τους τοπικούς παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ κανένας επίσης από τους κυνηγούς σκανδάλων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν κατήγγειλε το ξεπούλημα του στρατοπέδου Ζιάκα.

Σιγή ιχθύος για το ξεπούλημα του στρατοπέδου Ζιάκα…

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλουν τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου για σκάνδαλα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ