Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλουν τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου για...

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλουν τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου για σκάνδαλα!

Στην Α’ και Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 8 βουλευτές. Τη νέα ερώτηση στη Βουλή για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου την υπογράφουν οι παρακάτω βουλευτές:

Μηταφίδης Τριαντάφυλλος                       Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αναγνωστοπούλου Αθανασία (Σία)          ΑΧΑΪΑΣ

Αντωνίου Χρήστος                                        ΗΜΑΘΙΑΣ

Βάκη Φωτεινή                                                ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Εμμανουηλίδης Δημήτριος                          ΚΑΒΑΛΑΣ

Ιγγλέζη Αικατερίνη                                        ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Καββαδία Ιωαννέτα (Αννέτα)                     Β’ ΑΘΗΝΩΝ

Καρασαρλίδου Ευφροσύνη (Φρόσω)         ΗΜΑΘΙΑΣ

Καστόρης Αστέριος                                        ΠΙΕΡΙΑΣ

Κουράκης Αναστάσιος                                   Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μιχελογιαννάκης Ιωάννης                            ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Μουμουλίδης Θεμιστοκλής (Θέμης)           ΚΟΖΑΝΗΣ

Παπαδόπουλος Αθανάσιος (Σάκης)            ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Παπαδόπουλος Νικόλαος                              ΛΑΡΙΣΗΣ

Παρασκευόπουλος Νικόλαος                        Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Παυλίδης Κωνσταντίνος                                ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Τσόγκας Γεώργιος                                           ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Την προηγούμενη ερώτηση στη Βουλή για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου την υπέγραφαν οι παρακάτω βουλευτές:

Μηταφίδης Τριαντάφυλλος       Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γάκης Δημήτριος                          ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Δημαράς Γεώργιος                       Β’ ΑΘΗΝΩΝ

Θελερίτη Μαρία                            ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Μπαλαούρας Γεράσιμος             ΗΛΕΙΑΣ

Ουρσουζίδης Γεώργιος                ΗΜΑΘΙΑΣ

Παπαδόπουλος Νικόλαος           ΛΑΡΙΣΗΣ

Παπαδόπουλος Σάκης                 ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σέλτσας Κωνσταντίνος                ΦΛΩΡΙΝΗΣ

Στογιαννίδης Γρηγόρης               ΞΑΝΘΗΣ

Τζούφη Μερόπη                             ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος     Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία την πρώτη ερώτηση την υπογράφουν 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τους 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (8,28%) ενώ τη δεύτερη την υπογράφουν 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (11,72%). Αυξήθηκαν δηλαδή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πανελληνίως, από την πρώτη στη δεύτερη ερώτηση, που ενδιαφέρονται για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

Στην πρώτη ερώτηση ενδιαφέρονται για το θέμα δύο από τους οκτώ βουλευτές της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ (25%) ενώ στη δεύτερη ενδιαφέρονται τρεις από τους οκτώ (37,5%). Αυξήθηκαν δηλαδή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη στη δεύτερη ερώτηση, που ενδιαφέρονται για τα σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

Στην πρώτη ερώτηση από τους 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφουν οι 2 είναι από τη Θεσσαλονίκη (16,67%), ενώ στη δεύτερη ερώτηση από τους 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφουν οι 3 είναι από τη Θεσσαλονίκη (17,64%). Οι βουλευτές Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ που ενδιαφέρονται για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου αυξήθηκαν ποσοστιαία έστω κι ελάχιστα στο σύνολο των ερωτώντων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη δεύτερη ερώτηση για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου την υπογράφουν δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Ημαθία από το σύνολο των 17 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφουν, ποσοστό δηλαδή 11,76%. Την πρώτη ερώτηση την υπέγραφε μόνο 1 βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ από το σύνολο των 12 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραφαν, ποσοστό δηλαδή 8,33%.

Από τους συνολικά 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφουν τις δύο ερωτήσεις για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου μόνο τρεις υπογράφουν και τις δύο ερωτήσεις. Μόνο το 25% των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφει την πρώτη ερώτηση, υπογράφει και τη δεύτερη. Οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ενδιαφέρονταν για σκάνδαλα στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου στο παρελθόν, τώρα δεν ενδιαφέρονται ή τώρα ψάχνουν για σκάνδαλα σε άλλους δήμους ή μήπως «έκαναν στην άκρη» για να υπογράψουν άλλοι αυτή τη φορά ώστε να καταδείξουν ότι υπάρχει Πανελλήνιο ενδιαφέρον για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου;!

Συνολικά τις δύο ερωτήσεις τις υπογράφουν 4 από τους 8 βουλευτές της Α΄ και Β’ Θεσσαλονίκης (50%). Οι υπόλοιποι βουλευτές της Θεσσαλονίκης δεν ενδιαφέρονται για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου;!

Σε αντίθεση με τους βουλευτές Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ που ενδιαφέρονται για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου σε ποσοστό 50%, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Ημαθία ενδιαφέρονται όλοι! Συνολικά τις δύο ερωτήσεις τις υπογράφουν 3 από τους 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Ημαθίας, ποσοστό δηλαδή 100%! Δηλαδή οι βουλευτές Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μεγαλύτερη όρεξη για προσφορά στην κάθαρση!

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την υπόλοιπη Ελλάδα που υπογράφουν τις δύο ερωτήσεις, οι οποίοι είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτώντων, από πού ενημερώνονται για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου;! Από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Θεσσαλονίκης που υπογράφουν τις ερωτήσεις;! Και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Θεσσαλονίκης από πού ενημερώνονται για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου;! Από τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;! Τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όμως με δημόσιες δηλώσεις τους αρνούνται ότι οι ίδιοι ήγειραν ποτέ θέματα σκανδάλων στο δήμο, μάλιστα η δημοτική σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολή Αγαθαγγελίδου κατήγγειλε χθες, με βαρύτατους μάλιστα χαρακτηρισμούς, όλους αυτούς που εμπλέκονται στην υπόθεση των καταγγελιών. Εάν λοιπόν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ρωτούν και ξαναρωτούν για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου δεν ενημερώνονται από τα τοπικά τους στελέχη τότε από ποιον ενημερώνονται;!

Μπορούν να μας απαντήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφουν τις ερωτήσεις για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου πόσες ερωτήσεις έκαναν στο Κοινοβούλιο για τα κλεμμένα από τα ασφαλιστικά ταμεία;! Μπορεί κανένας άλλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, από αυτούς που δεν υπογράφουν τις ερωτήσεις για το δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, να μας πει πόσες ερωτήσεις έκανε στη Βουλή για τα κλεμμένα από τα ασφαλιστικά ταμεία;! Να μας πούνε βέβαια για ερωτήσεις που κατατέθηκαν από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση κι όχι για ερωτήσεις από την εποχή του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Παπανδρέου, του Καραμανλή, του Πλαστήρα, του Παπάγου και του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου! Μπορεί να μας απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνει με τα δισεκατομμύρια των ασφαλιστικών ταμείων που εκλάπησαν; (111 δισεκατομμύρια ήταν περίπου μόνο αυτά που κλάπηκαν από το ΙΚΑ πριν από το κούρεμα)!

Αυτά τα λίγα ποσοστά και σχόλια για την προέλευση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ενδιαφέρονται για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Αυτοί όλοι όμως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κι ένα παρελθόν δηλώσεων και επαναστατικών διακηρύξεων περί σκισίματος μνημονίων, κατάργησης του ΕΝΦΙΑ και άλλα παρόμοια! Εάν όμως ανοίξουμε και τέτοιο κεφάλαιο αυτό δε θα είναι μια απλή γραφή αλλά μυθιστόρημα!!

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ