Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣτάση εργασίας στις 18 Απρίλη στους ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης

Στάση εργασίας στις 18 Απρίλη στους ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης

Συνέχιση του αγώνα τους για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά αποφάσισαν οι συμβασιούχοι μέσα από τη Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ.

Αποφασίσθηκε στάση εργασίας την Τετάρτη 18 Απρίλη από τις 12 μ. έως τις 4 μ.μ. και συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου. Θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το υπουργείο Μακεδονίας  -Θράκης όπου θα έχουν συνάντηση στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Σήμερα Πέμπτη στις 2.30 το μεσημέρι επρόκειτο να συναντηθούν με τον πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν και παρέμβαση στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΔΚΜ στις 24 Απρίλη.

Οι συμβασιούχοι απαιτούν καμιά απόλυση, μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου. Προβάλλουν ότι οι ανάγκες των Δήμων είναι μεγάλες και μπορούν να εργαστούν και όσοι πέρασαν με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ αλλά και όλοι οι μέχρι σήμερα συμβασιούχοι.

Στη γενική συνέλευση που ήταν μαζική συμμετείχαν συμβασιούχοι από μια σειρά δήμους της Θεσσαλονίκης αλλά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ