Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Δροσιά Δημητρίου παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και από δημοτική...

Η Δροσιά Δημητρίου παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και από δημοτική σύμβουλος

Την παραίτησή της τόσο από τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού – Ευόσμου όσο και από τη θέση της δημοτικής συμβούλου υπέβαλε η Δροριά Δημητρίου Ερμείδου για σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Αναλυτικά το κείμενο της παραίτησής της είναι το παρακάτω:

«Κύριε Δήμαρχε

τα τελευταία 3 ½ χρόνια είχα την τιμή να είμαι μέλος της παράταξης ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ αλλά και μέλος της διοίκησης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου από τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Για τη θέση αυτή τιμήθηκα τόσο από εσάς με την επιλογή σας στο πρόσωπό μου, όσο και από τους συναδέλφους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στη διάρκεια των χρόνων αυτών προσπάθησα να φανώ αντάξια αυτής της εμπιστοσύνης, να προσφέρω στο Δήμο τις υπηρεσίες μου και να συμβάλω στην υλοποίηση των προεκλογικών μας δεσμεύσεων. Δυστυχώς σοβαροί προσωπικοί μου λόγοι με εμποδίζουν να συνεχίσω την επαρκή εκτέλεση των καθηκόντων μου, τόσο ως Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου όσο και ως Δημοτικής Συμβούλου και για το λόγο αυτό υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση της Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Κύριε Δήμαρχε, γνωρίζετε την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας και στις πολιτικές σας ικανότητες. Σας διαβεβαιώ ότι θα είμαι δίπλα σας από όποια θέση κρίνετε εσείς ότι είμαι χρήσιμη και στις προσεχείς εκλογές.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στο πρόσωπό σας όσο και στα μέλη της δημοτικής μας παράταξης που –μηδενός εξαιρουμένου- έχουν αποδείξει και το ήθος τους και τις δυνατότητές τους και είμαι βέβαιη ότι αυτές θα εκτιμηθούν και στις προσεχείς εκλογές από τους συνδημότες μας.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους στο Δημοτικό Συμβούλιο και να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου στους υπαλλήλους του Δήμου με τους οποίους είχα αγαστή συνεργασία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στο γραφείο υποστήριξης πολιτικών οργάνων που στάθηκαν για μένα πολύτιμοι αρωγοί στην εκτέλεση των καθηκόντων μου.

Θα ήταν μεγάλη μου παράλειψη να μην ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας που με στήριξαν στη 15ετή θητεία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο τόσο του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού όσο και του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Και τέλος δεν θα ήθελα να λησμονήσω τον πολιτικό μου μέντορα που ήταν η αιτία για αυτό το πολύχρονο ταξίδι στην αυτοδιοίκηση, τον Στάθη Καϊτετζίδη.»

Εκλογή νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου θα γίνει σε επόμενη τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αφού δεν χρειάζεται έκτακτη συνεδρίαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ