Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤζάμπα οι καταγγελίες με το κιλό… αθώος ο κατηγορούμενος!

Τζάμπα οι καταγγελίες με το κιλό… αθώος ο κατηγορούμενος!

Τι κι αν πήγε στο δικαστήριο για να τον κατηγορήσει ακόμα και αυτός που ευεργετήθηκε, λέγοντας πως δεν ήξερε ότι ευεργετήθηκε και ότι δεν ρωτήθηκε καν για να ευεργετηθεί, τι κι αν πήγαν στο δικαστήριο οι κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καταγγέλλοντες για να τον κατηγορήσουν πως καταγγέλλεται με ανώνυμες καταγγελίες για κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες όμως δεν έχει καταδικαστεί, τι κι αν οι κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καταγγέλλοντες αρνήθηκαν να δηλώσουν στο δικαστήριο ότι γνωρίζουν ποιοι βρίσκονται πίσω από τις ανώνυμες καταγγελίες αφού πίσω από τις επώνυμες βρίσκονται οι ίδιοι, τι κι αν έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να καταδικαστεί τελικά το δικαστήριο αθώωσε τον κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καταγγελλόμενο από τους γνωστούς και αγνώστους καταγγέλλοντες!

Φοβεροί τύποι οι κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καταγγέλλοντες! Πηγαίνουν στα δικαστήρια στα οποία έχουν σύρει τον συγκεκριμένο καταγγελλόμενο και προσπαθούν να τον καταδικάσουν παρουσιάζοντας τις καταγγελίες τους και τις καταγγελίες των γνωστών – αγνώστων, των οποίων το πνεύμα ω του θαύματος ταυτίζεται με το δικό τους, ωσάν να είναι καταδικαστικές αποφάσεις, ωσάν και οι ίδιοι να κατέχουν θέση δικαστή ίσως και θεού! Προσπαθούν να καταδικάσουν έναν άνθρωπο, που κατά κοινή ομολογία έκανε καλά τη δουλειά του, δημιουργώντας κλίμα σε βάρος του για καταγγελίες, σκάνδαλα και άλλα τέτοια, από τα οποία μετά από πολλά χρόνια ερευνών δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα!

Άραγε είναι τυχαίο που οι κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καταγγέλλοντες στήριξαν με κάθε τρόπο τις αντιλαϊκές πολιτικές, στηρίζοντας τα κόμματα που ψήφιζαν τα μνημόνια;! Άραγε είναι τυχαίο που οι κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καταγγέλλοντες παρέσυραν κατά καιρούς κόσμο στην παγίδα της στήριξης των αντιλαϊκών μνημονιακών πολιτικών παρασταίνοντας συνδικαλιστικά τους αντιμνημονιακούς τζάμπα μάγκες;! Άραγε είναι τυχαίο το μένος τους και οι καταγγελίες τους εναντίον ενός ανθρώπου που συγκρούστηκε σε όλη του τη ζωή με αντιλαϊκές πολιτικές, με μνημόνια και με αφεντικά;! Άραγε είναι τυχαίο;!

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ