Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΧοντρές μπηχτές Σωτηράκη στον μέχρι πρότινος δημοτικό του σύμβουλο Δημήτρη Αραμπατζή

Χοντρές μπηχτές Σωτηράκη στον μέχρι πρότινος δημοτικό του σύμβουλο Δημήτρη Αραμπατζή

Ο Δημήτρης Αραμπατζής ανακοίνωσε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου την ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό του Κώστα Σωτηράκη. Ήταν ο τρίτος δημοτικός σύμβουλος που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εγκατέλειπε την παράταξη. Είχαν προηγηθεί ο Αντώνης Κοντσίδης και ο Δημήτρης Αποστόλου.

«Θα ήθελα να τοποθετηθώ και απαντήσω για την επιστολή που κατέθεσε ο μέχρι πρότινος συνεργάτης μου και σε αυτόν που την ΕΓΡΑΨΕ» είπε ο Κώστας Σωτηράκης στο δημοτικό συμβούλιο αλλά ανάρτησε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, υπονοώντας ότι ο Δημήτρης Αραμπατζής πήρε από κάποιον έτοιμη την επιστολή της παραίτησής του και ότι η φυγή του από την παράταξη ήταν αποτέλεσμα διεργασιών με άλλη παράταξη! Χοντρή μπηχτή για έναν μέχρι πρότινος συνεργάτη!

Ο κύριος Σωτηράκης συνεχίζει ακόμα πιο επιθετικά την ανάρτησή του αφού γράφει ότι «ξεκινήσαμε μια προσπάθεια πριν 4 χρόνια γιατί οι άλλες παρατάξεις δεν μας εξέφραζαν πολιτικά. Αυτό όμως δεν ίσχυε για όλους μας. Κάποιοι απλά δεν πρόλαβαν τις Αντιπαροχές στο προεκλογικό “χρηματιστήριο” του 2014. Γιατί υπάρχει η Θεωρία “Μέσα στα πράγματα και με όποιον να είναι”.» Κατηγορεί δηλαδή τον πρώην συνεργάτη του ότι κατήλθε ως υποψήφιος μαζί του στις προηγούμενες εκλογές γιατί δεν πρόλαβε τις αντιπαροχές «στο προεκλογικό “χρηματιστήριο” του 2014».

Παρακάτω ο κύριος Σωτηράκης γίνεται ακόμα πιο δεικτικός απέναντι στον κύριο Αραμπατζή αφού τον κατηγορεί ότι στα τόσα χρόνια θητείας του στο δήμο δεν φρόντισε να ενημερωθεί ώστε να μπορεί να παρέμβει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Λέει χαρακτηριστικά ο κύριος Σωτηράκης ότι «όσο για την παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο είναι η καλύτερη με Πολιτικές και Ουσιαστικές τοποθετήσεις. Δεν φίμωσα ποτέ κανέναν συνεργάτη μου αλλά δεν ευθύνομαι όμως αν κάποιος δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε κανένα θέμα του δημοτικού συμβουλίου γιατί απλά μετά από χρόνια θητείας δεν έχει διαβάσει ούτε τον  ΠΡΟΛΟΓΟ του Κώδικα Δήμων.»

Ο κύριος Σωτηράκης ολοκληρώνει τη δήλωσή του για την παραίτηση Αραμπατζή από την παράταξή του ως εξής: «Στα 16 χρόνια έχω δείξει πολιτικό ήθος γιατί με ένα συνδυασμό κατέβηκα και το 2014 ως επικεφαλής. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ “ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΣ” ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΕΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ “ΘΕΣΟΥΛΑ”. Με εκτίμηση. Κώστας Σωτηράκης. Σας προκαλώ να διαβάσετε το άρθρο της Αγκίδας “Οι Αντιδημαρχίες αλλάζουν συνεχώς χέρια”.» Ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του ο κύριος Σωτηράκης για την παραίτηση Αραμπατζή ουσιαστικά αποκαλύπτει ότι ο κύριος Αραμπατζής έχει ήδη συμφωνήσει σε ποια παράταξη θα προσχωρήσει! Με την τελευταία μάλιστα μπηχτή για το άρθρο της «Αγκίδας» περί των αντιδημαρχιών ο Κώστας Σωτηράκης μας ενημερώνει ότι πιθανότατα θα δούμε τον κύριο Αραμπατζή αντιδήμαρχο εάν η παράταξη στην οποία, σύμφωνα με τον κύριο Σωτηράκη, προσχώρησε γίνει διοίκηση. Το υπονοούμενο επίσης του κυρίου Σωτηράκη για «ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΕΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ» δείχνει ότι ο κύριος Αραμπατζής προσχώρησε σε κάποιο συνδυασμό που ο επικεφαλής του έχει ασκήσει διοίκηση!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ