Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟι αντιδημαρχίες του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου αλλάζουν συνεχώς χέρια…

Οι αντιδημαρχίες του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου αλλάζουν συνεχώς χέρια…

Οι αντιδημαρχίες του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου αλλάζουν χέρια σχεδόν κάθε λεπτό, για να μη γράψουμε ότι αλλάζουν χέρια με την ταχύτητα του φωτός! Τη μια στιγμή η αντιδημαρχία βρίσκεται εδώ και την άλλη στιγμή βρίσκεται εκεί! Εδώ αντιδημαρχία, εκεί αντιδημαρχία, σε ποιον θα κάτσει η αντιδημαρχία;!

Οι αντιδημαρχίες για τις οποίες γίνεται λόγος δεν είναι οι τωρινές! Είναι οι μέλλουσες αντιδημαρχίες του επόμενου δημοτικού συμβουλίου μετά τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές! Το τι τάξιμο αντιδημαρχίας πέφτει για να ακολουθήσουν κάποιοι κάποιους δε λέγεται! Στο τέλος οι αντιδημαρχίες του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου δεν θα είναι 8 αλλά 50, όσοι δηλαδή θα είναι και οι υποψήφιοι του κάθε συνδυασμού σ’ αυτές τις εκλογές!

Στη μάχη της αντιδημαρχίας φεύγει κάποιος καθώς πέφτει να κοιμηθεί από την παράταξη στην οποία βρίσκεται σήμερα και πηγαίνει σε άλλη παράταξη και όταν ξυπνάει βρίσκεται σε μια τρίτη παράταξη αφού η αντιδημαρχία σ’ αυτήν την τρίτη παράταξη είναι πιο ζεστή, πιο λαχταριστή και πιο σίγουρη!

Χαμός με τις αντιδημαρχίες στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αφού το παιχνίδι έχει χοντρύνει! Παραλλαγή της ταινίας «θα σε κάνω βασίλισσα» με τον Θανάση Βέγγο! «Θα σε κάνω αντιδήμαρχο» και μάλιστα όχι για μισή θητεία αλλά για τέσσερα χρόνια! Και οι 50 υποψήφιοι του κάθε συνδυασμού θα γίνουν αντιδήμαρχοι για όλη τη θητεία!

Όλος ο κόσμος τάζει αντιδημαρχίες! Οργασμός αντιδημαρχιών στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου! Αυτή η εκλογική σύγκρουση στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου θα γίνει στη βάση της αντιδημαρχίας! Οι υποψήφιοι δήμαρχοι αντί για πρόγραμμα θα παραθέτουν αντιδημαρχίες! Της αντιδημαρχίας το κάγκελο θα γίνει!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ